Principiile generale de afaceri Shell

Fiind o companie globală de energie ce activează într-o lume plină de provocări, stabilim standarde înalte de performanță și comportamente etice. Suntem judecați după felul în care acționăm – reputația ne este susținută prin modul în care ne respectăm valorile fundamentale: onestitate, integritate și respect pentru oameni. Cele opt Principii de afaceri ale noastre sunt bazate pe aceste valori fundamentale și indică modul în care promovăm încrederea, deschiderea, lucrul în echipă, profesionalismul și mândria pentru ceea ce facem.

Am fost una dintre primele companii globale care și-a declarat și împărtășit convingerile prin publicarea, în 1976, a Principiilor noastre generale de afaceri. Ca parte a acestor principii, ne angajăm să contribuim la dezvoltarea durabilă, echilibrând în cadrul procesului nostru decizional interesele pe termen scurt și lung, economia integrantă, considerentele sociale și de mediu.

Este de așteptat ca toți furnizorii și angajații Shell, împreună cu societățile mixte unde operăm, să înțeleagă și să se comporte întotdeauna conform cu principiile noastre de afaceri. Încurajăm furnizorii și societățile mixte pe care nu le operăm noi să aplice principii echivalente.

Descărcați Principiile generale de afaceri Shell

Codul de conduită Shell

Codul nostru de conduită ghidează angajații asupra modului în care să aplice Principiile generale de afaceri Shell în conformitate cu valorile noastre fundamentale. Acesta oferă atât sfaturi practice cu privire la modul în care să fie respectate legislația și reglementările, cât și la modul de relaționare cu clienții, comunitățile și colegii.

Codul nostru de conduită sprijină fiecare angajat și contractant care lucrează direct sau indirect pentru Shell. Acesta clarifică standardele și comportamentele pe care ne așteptăm ca aceştia să le adopte.

Codul de conduită Shell acoperă domenii precum: combaterea practicilor de corupție, comerțul național și internațional, oamenii și siguranța, protejarea informațiilor și bunurilor, precum și comunicarea.

Descărcați Codul de conduită Shell

Linie de asistență globală Shell

Linia noastră globală de asistență permite angajaților și părților interesate să-și exprime îngrijorarea și să raporteze cazuri de potențială nerespectare a valorilor și a principiilor noastre.

Linia de asistență globală Shell

Mai multe despre noi

Cine suntem

Compania multinațională energetică și de petrochimie Shell în România.

Ce facem

Shell este o companie internațională de furnizare a energiei, care își propune să răspundă nevoii globale crescânde de mai multe soluții energetice și mai nepoluante, prin modalităţi responsabile din punct de vedere economic, ecologic și social.