Benelux

Noua eurovinietă electronică înlocuiește vinieta de hârtie în Belgia, Luxemburg, Olanda, Danemarca și Suedia.

Sistemul eurovinietei electronice este simplu, rapid și eficient, oferind numeroase avantaje întreprinderii dvs.:

  • Nu este nevoie de înregistrare prealabilă 
  • Nu trebuie să cumpărați o unitate separată instalabilă la bordul vehiculului 
  • Se elimină pierderile de timp provocate de opririle la punctele de control 
  • Nu trebuie să acoperiți parbrizul cu viniete de hârtie 
  • Eurovinieta electronică este sigură, nu poate fi contrafăcută sau sustrasă 
  • Este o soluție care menajează numerarul – plătiți eurovinietele din contul atașat cardului dvs. euroShell, iar plățile apar pe facturile eliberate periodic

Funcționarea sistemului:

După ce a achitat taxa de drum la un terminal, șoferul nu trebuie  să lipească vinieta în vehicul, ci să păstreze doar factura primită. Datele plății vor fi păstrate în baza de date centrală a administratorului autostrăzii.

Poliția are acces la baza de date electronică de evidență și poate controla dreptul de utilizare a autostrăzii cu ajutorul unui sistem de recunoaștere a vehiculelor.

Dintre cele peste 700 de puncte de vânzare a eurovinietelor electronice,* 150 aparțin Shell; acestea se găsesc în țările care au introdus sistemul eurovinietei și în țările limitrofe (Danemarca, Franța, Regatul Unit și Finlanda) în stațiile de alimentare cu carburanți, în birourile din porturi, la punctele de trecere a frontierei etc.

Cereți doar noua eurovinietă electronică (valabilă o zi, o săptămână, o lună sau un an), specificați numărul de înmatriculare al autovehiculului, achitați cu cardul euroShell – și puteți porni deja!

* Descărcarea listei punctelor de vânzare din cadrul sistemului Eurovignette

Modificare taxe Brobizz

Taxa podului Oresund a crescut în medie cu 6%, iar cea a podului Great Belt cu 3%.

Mai multe informații găsiți în secțiunea Taxe și impozite rutiere

Informații T4E

O soluție unitară care permite plata taxelor de drum în mai multe țări europene cu ajutorul unui singur dispozitiv montat pe bord și un singur contact cu Furnizorul de Servicii. Contactați-ne, iar un reprezentant Shell vă va face o ofertă adaptată nevoilor companiei dvs.

Soluții pentru plata taxelor de drum

Cu ajutorul dispozitivelor asociate cardului dvs. Shell, puteți achita taxele de drum evitând astfel plata în numerar. Toate plățile apar pe aceeași factură, ceea ce simplifică procesul de achitare a taxelor.

Întrebări frecvente

Aflați mai multe despre soluțiile personalizate oferite de Shell în privința achitării taxelor de drum. Dacă nu ați găsit răspunsul la întrebarea dvs., luați legătura cu experții noștri din domeniul taxelor de drum.

Solicită oferta EETS

Vă rugăm să completați formularul și un specialist Shell vă va contacta în curând.