Achitarea taxei de drum

Puteți plăti taxa de drum cu ajutorul cardului dvs. euroShell repede și cu ușurință; în plus, chiar și prin două metode:

  • Plata în avans: În acest scop, trebuie doar să reîncărcați soldul GO box folosind cardul dvs. euroShell. Soldul se diminuează în mod automat la fiecare traversare a stațiilor de achitare a taxei. Reîncărcarea poate fi efectuată la fiecare punct de vânzare sau de service al companiei GO. Găsiți harta prevăzută cu funcție de căutare a punctelor GO pe site-ul de internet al prestatorului: www.go-maut.at.
  • Achitarea ulterioară a taxei: Dispozitivul GO box stochează în mod automat cuantumul taxei de drum ce trebuie achitată. Contul uzual, asociat cardului de carburant euroShell Card, va fi debitat cu această sumă. Pentru a îmbunătăți cash flow-ul companiei, alegeți achitarea ulterioară a taxelor de drum, deoarece faptul că taxele de drum devin exigibile doar la finele perioadei de facturare sporește lichiditatea firmei dvs. Cu ajutorul contului dvs. și taxele de drum austriece, plătite zilnic de către conducătorii auto, pot fi monitorizate excelent.

Tuneluri austriece:

Toate tunelurile de mai jos au fost incluse în sistemul GO. Când vehiculul dotat cu dispozitiv GO box traversează vreunul dintre aceste tuneluri, sistemul facturează în mod automat taxa pentru folosirea tunelului respectiv.

  • Tunelul Arlberg (parte integrantă a autostrăzii cu plată S16)
  • Tunelurile Tauern și Katschberg (parte integrantă a autostrăzii cu plată A10)
  • Tunelul Karawanken (parte integrantă a autostrăzii cu plată A11) Lungimea acestuia este de 7864 metri și trece în Slovenia.
  • Tunelul Felbertauernstrasse, care reprezintă o rută alternativă pentru traficul în direcție sudică în Austria

Mai multe informații sub titlul Servicii rutiere

Franța

Începând din data de 1 septembrie 2017 nu se mai acceptă cardul euroShell pentru plata taxei de drum franceze. Faceți cunoștință cu oferta noastră, prin intermediul căreia veți putea plăti taxa de drum franceză în continuare ca parte a facturii Shell.

Belgia

În Belgia, taxa de drum se aplică tuturor autovehiculelor de transport marfă cu masa totală admisă peste 3,5 tone. Achitarea taxei se face cu unități aflate la bordul vehiculelor, dintre care recomandăm câteva.