Achitarea taxei de drum

Clienții euroShell Card pot plăti taxa de drum repede și cu ușurință cu ajutorul cardurilor; în plus, chiar și prin două metode:

  • Plata în avans: compania Skytoll, care exploatează unitățile montabile la bordul vehiculelor, le pune la dispoziție în schimbul unei garanții de 50 euro.  Puteți să vă ridicați dispozitivul și să-l încărcați folosindu-vă cardul euroShell la orice punct de relații cu clienții sau de vânzare. Lista acestora se găsește pe site-ul de internet https://emyto.sk/hu.
  • Achitarea ulterioară a taxei: în urma înregistrării prealabile, puteți să vă ridicați dispozitivul de la punctele de relații cu clienții: https://emyto.sk/hu/customer-points/contact-points.
    În cazul achitării ulterioare a taxei, nu trebuie să vă ocupați de preîncărcarea dispozitivului premergător începerii călătoriei. Sistemul calculează în mod automat taxa de drum și debitează contul euroShell Card cu suma respectivă. Achitarea ulterioară a taxei reprezintă o facilitate din punctul de vedere al cash flow-ului firmei dvs., deoarece achitarea taxelor devine necesară doar la finele ciclurilor de facturare. Veți primi rapoarte zilnice și separate pentru fiecare număr de înmatriculare în ceea ce privește cheltuielile dvs.

Pentru informații suplimentare și comandarea dispozitivului, apelați serviciul nostru de relații cu clienții la numărul +40-373788652, ori contactați-ne prin e-mail la una dintre adresele taxededrum@shell.com sau serviciiclienti@shell.com

Mai multe informații găsiți în secțiunea Taxe și impozite rutiere

Slovenia

Introducerea noului sistem de taxe de drum în Slovenia: din 1 aprilie 2018! Consultați informațiile importante referitoare la modificări!

Franța

Începând din data de 1 septembrie 2017 nu se mai acceptă cardul euroShell pentru plata taxei de drum franceze. Faceți cunoștință cu oferta noastră, prin intermediul căreia veți putea plăti taxa de drum franceză în continuare ca parte a facturii Shell.