Simplificarea achitării taxelor de drum europene

Achitarea taxei de drum în Europa este simplă

Ghidarea unei flote prin teritoriul mai multor țări este o sarcină complicată. Necesitatea asigurării conformității cu diferitele modalități locale de achitare a taxei de drum poate încetini procesele administrative și însemna o provocare și pentru șofer. Soluția noastră oferă ajutor în această privință.

Achitarea personalizată a taxelor de drum pentru fiecare companie

Soluția personalizată oferită de Shell pentru achitarea taxelor de drum europene răspunde la multe provocări care se ivesc în cadrul activității dvs. Pentru a asigura plata fără dificultăți a taxelor de drum, implementăm pentru efectuarea tranzacțiilor de achitare a taxelor de drum cele mai noi tehnologii, asigurând cea mai largă acoperire de pe continent.

Tolling
Gestionați toate necesitățile dvs. legate de achitarea taxelor de drum cu ajutorul unui singur serviciu facil

Gestionați toate procesele legate de achitarea taxelor de drum cu ajutorul unui singur prestator

Totul este proiectat pentru fluiditate, fie că este vorba de înregistrarea unității amplasate la bordul vehiculului (OBU – On Board Unit), de organizarea tuturor facturilor legate de taxele de drum într-un singur pachet de facturi sau de gestionarea tuturor achizițiilor de carburanți ori de alte produse și servicii prin contul dvs. de card Shell.


Preluați controlul prin intermediul unei soluții pe care o adaptăm la nevoile dvs. și a firmei pe care o conduceți.

Păstrați controlul cu ajutorul unei soluții pe care o adaptăm la nevoile firmei dvs.

Indiferent de mărimea și componența flotei dvs., experții noștri vă ajută să găsiți cea mai potrivită soluție electronică de achitare a taxelor de drum, care se pliază cel mai bine pe nevoile dvs. actuale și care poate fi modificată în mod flexibil, dacă ar fi nevoie.


Profitați de un serviciu durabil oferit de un partener în care puteți avea încredere

Profitați de avantajele unui serviciu durabil oferit de un partener în care puteți avea încredere

Experiența de peste 30 de ani a companiei Shell în achitarea taxelor de drum, respectiv colaborarea noastră strânsă cu cei mai importanți prestatori din domeniu vă garantează că serviciul nostru se dezvoltă în armonie atât cu extinderea sistemului EETS și în alte țări, cât și cu nevoile dvs.


Avantajele serviciului nostru

 • Cea mai largă acoperire

  Acoperire largă

  Achitați-vă taxele de drum și taxele pentru traversarea tunelurilor fără obstacole, în mai mult de 25 de țări, putând efectua plata în mai multe țări cu un singur dispozitiv.

 • Economisiți bani!

  Puteți economisi bani

  Înregistrați-vă pentru a putea beneficia și de celelalte reduceri și rambursări de taxe, precum și pentru a diminua riscul amenzilor datorate neachitării taxei de drum.

 • Personalizat pentru dvs.

  Personalizat pentru dvs.

  Echipa noastră va elabora în comun cu dvs. soluția cea mai potrivită flotei de care dispuneți.

 • Punere în funcțiune facilă

  Punere în funcțiune facilă

  Punerea în funcțiune a dispozitivului montat la bordul vehiculului (OBU – On board Unit) este rapidă și facilă, iar înregistrarea va fi efectuată de către experții noștri în taxe de drum.

 • Asociat cardului dvs. Shell

  Asociat cardului dvs. Shell

  Gestionați-vă cheltuielile legate de flotă, inclusiv cheltuielile cu carburanții și cele de altă natură, cum ar fi cele ocazionate de parcarea și spălarea tirurilor sau taxele pentru folosirea bacurilor, cu ajutorul unui singur prestator prin intermediul cardului Shell.

 • Folosire facilă

  Folosire facilă

  Tehnologia intuitivă și actualizările online, gratuite facilitează folosirea dispozitivului de către dvs. și conducătorii autovehiculelor.

 • Economisiți timp

  Puteți economisi timp

  Simplificați-vă munca administrativă cu ajutorul unei singure facturi ce cuprinde toate tranzacțiile referitoare la achitarea taxelor de drum și este emisă în moneda dvs.

 • Fiți la curent cu schimbările

  Fiți la curent cu schimbările

  Vă transmitem cele mai proaspete știri referitoare la taxele de drum, vă puteți monitoriza flota 24 de ore din 24 și puteți folosi și calculatorul nostru de taxe de drum.

Ce este EETS?

EETS

Ce este EETS?

Obiectivul Directivei europene a serviciilor de achitare electronică a taxelor de drum (EETS) este simplificarea achitării acestor taxe. Directiva propune introducerea unui dispozitiv compatibil cu toate sistemele europene de achitare a taxei de drum. Soluțiile oferite de compania Shell sunt lidere în ceea ce privește realizarea acestui obiectiv. Pentru informații suplimentare și întrebări frecvente legate de această tematică dați clic pe linkul de mai jos.

Dispozitivul EETS Shell

EETS

Dispozitivele EETS Shell

Soluția noastră pentru Directiva EETS este dispozitivul EETS Shell. Punerea în funcțiune și utilizarea dispozitivului sunt facile. Reprezintă o platformă unică prin intermediul căreia puteți gestiona totul, începând de la plata taxelor de drum și continuând cu reducerile, rambursările și facturile până la datele tranzacțiilor, cu care acoperiți 12 țări în prezent. Să lucrăm împreună pentru a găsi cea mai bună soluție în ceea ce privește achitarea taxelor de drum în Europa de către dvs.

Acoperirea oferită de dispozitivele EETS Shell

Press the marked areas to learn more about each
Acoperirea oferită de dispozitivele EETS Shell
Detail 1

Acoperire prezentă:

Țări: Austria, Belgia, Franța, Germania, Italia, Portugalia, Spania, Polonia, Danemarca, Suedia, Norvegia și Bulgaria.

Dispozitivele EETS Shell vă permit să parcurgeți țările de mai sus folosind un singur dispozitiv, iar în privința viitorului lucrăm la o soluție care acoperă toată Europa. În momentul în care țări noi adoptă Directiva EETS, acestea vor fi adăugate imediat rețelei noastre.

Detail 2

Se preconizează pentru anul 2020

Țări: Ungaria, Slovenia și, cu titlu de testare, Elveția.

Se prevede că aceste țări vor adera în curând la rețeaua dispozitivelor Shell EETS, dar până atunci puteți plăti taxa de drum cu dispozitivul prestatorului local asociat cardului dvs. Shell sau cu cardul Shell.

Detail 3

Se preconizează pentru anul 2021

Țări: Republica Cehă, Slovacia, Elveția și întreaga rețea de drumuri supuse taxei de drum în Polonia.

Se prevede că aceste țări vor adera în anul 2021 la rețeaua dispozitivelor Shell EETS – până atunci puteți achita taxa de drum și în aceste țări cu ajutorul dispozitivelor OBU oferite de prestatorul local, pe care le asociem cardului dvs. Shell, iar astfel puteți gestiona aceste taxe de drum împreună cu taxele plătite prin intermediul dispozitivelor Shell EETS.

Detail 4

Soluții locale

Aceste țări nu oferă în prezent soluții EETS, dar puteți asocia soluția de achitare a taxei de drum practicată de prestatorul local cu cardul dvs. Shell și puteți finaliza în această manieră și aceste tranzacții de achitare a taxei de drum.

Press the marked areas to learn more about each

  

Alte teme care v-ar putea interesa

Ce este EETS?

Aflați mai multe despre ce se află în spatele EETS și factorii care îi influențează direcția de dezvoltare.

Întrebări frecvente

Aflați mai multe despre soluțiile personalizate oferite de Shell în privința achitării taxelor de drum. Dacă nu ați găsit răspunsul la întrebarea dvs., luați legătura cu experții noștri din domeniul taxelor de drum.

Bulgaria

Începând din 1 martie 2020, sistemul de taxare rutieră pe baza kilometrilor parcurși a intrat în vigoare și în Bulgaria pentru vehiculele cu masa totală admisă peste 3,5 tone. Cu ajutorul cardului dvs. Shell, puteți achita taxa de drum deja și prin dispozitive cu plată ulterioară (post pay).