EETS
Orientare într-un sistem complex

Orientare într-un sistem complex

Fiecare țară europeană are propriul sistem național de achitare a taxei de drum și a adoptat reglementările în materie; ceea ce înseamnă că în Europa există peste 100 de prestatori în domeniul colectării taxelor de drum, dintre care numai pe teritoriul Franței operează peste 20.


Spre o soluție universală

Spre o soluție universală

Nici un actor de pe piață nu a reușit încă să găsească soluția universală, dar soluțiile companiei Shell pentru achitarea taxelor de drum europene ajută deja în mare măsură flotele prin asigurarea interoperabilității între anumite țări din Europa. Grație soluțiilor noastre, achitarea taxelor de drum poate fi rezolvată folosind mult mai puține dispozitive, iar prin aceasta contribuim nu doar la evitarea amenzilor, ci simplificăm în mare măsură și munca șoferilor și a managerilor de flote.


După anul 2020

După anul 2020

Integrarea totală a sistemelor europene de taxare rutieră mai poate dura chiar și cinci-șase ani, până ce se vor derula procesele de certificare și tehnologia va fi implementată în toată rețeaua de drumuri supuse taxei de drum. Având peste 30 de ani de experiență, compania Shell a construit o rețea de relații strânse de parteneriat cu prestatorii din domeniul taxelor de drum, iar datorită acestui fapt vom avea acces la dezvoltările respective chiar din momentul implementării acestora.


  

Alte tematici care v-ar putea interesa

Bulgaria

Începând din 1 martie 2020, sistemul de taxare rutieră pe baza kilometrilor parcurși a intrat în vigoare și în Bulgaria pentru vehiculele cu masa totală admisă peste 3,5 tone. Cu ajutorul cardului dvs. Shell, puteți achita taxa de drum deja și prin dispozitive cu plată ulterioară (post pay).

Soluții pentru plata taxelor de drum

Cu ajutorul dispozitivelor asociate cardului dvs. Shell, puteți achita taxele de drum evitând astfel plata în numerar. Toate plățile apar pe aceeași factură, ceea ce simplifică procesul de achitare a taxelor.

Servicii rutiere

Siguranța este atributul cheie al cardului dvs. de carburant Shell. Din această cauză, folosim soluții ușor aplicabile pentru monitorizarea utilizării și pentru alerte, având totodată și echipe separate pentru monitorizarea abuzurilor. Astfel, pe lângă comoditatea utilizării lor, cardurile de carburant vă oferă și liniștea siguranței.