Se simplifică achitarea transfrontalieră a taxelor de drum în cazul firmelor

Se simplifică achitarea transfrontalieră a taxelor de drum

În cazul flotelor care traversează mai multe țări europene, EETS reprezintă o soluție pentru a reduce complexitatea și a crește transparența procesului de achitare a taxelor de drum. Identificare nevoilor dvs. reprezintă primul pas în găsirea acelei soluții de achitare a taxelor de drum, care poate fi ulterior personalizată pentru întreprinderea pe care o conduceți.

Ce găsiți în ghid?

Tolling
Creșterea eficienței în afaceri

Creșterea eficienței în afaceri

Puteți afla de ce a sosit tocmai acum momentul ca managerii de flote să examineze maniera în care pot crește eficiența, reduce cheltuielile și ține pasul prin intermediul soluției adecvate de achitare a taxelor de drum.


Creșterea eficienței în afaceri

Informații despre interoperabilitatea taxelor de drum europene

Achitarea transfrontalieră, pentru mai multe țări, a taxelor de drum este complicată, scumpă și greu de monitorizat. O soluție de achitare a taxelor de drum, adaptată companiei dvs., contribuie la reducerea activităților administrative și a cheltuielilor, simplificând totodată procesele de achitare a taxelor de drum europene.


Creșterea eficienței în afaceri

Cele mai noi sfaturi pentru achitarea taxelor de drum

Cinci aspecte care merită cunoscute de către managerii de flote cu privire la soluțiile personalizate de achitare a taxelor de drum oferite de compania Shell.


Aflați mai multe despre soluțiile oferite de Shell în privința achitării taxelor de drum europene.

Informații T4E

O soluție unitară care permite plata taxelor de drum în mai multe țări europene cu ajutorul unui singur dispozitiv montat pe bord și un singur contact cu Furnizorul de Servicii. Contactați-ne, iar un reprezentant Shell vă va face o ofertă adaptată nevoilor companiei dvs.

Ce este EETS?

Aflați mai multe despre ce se află în spatele EETS și factorii care îi influențează direcția de dezvoltare.

Alte tematici care v-ar putea interesa

Servicii rutiere

Siguranța este atributul cheie al cardului dvs. de carburant Shell. Din această cauză, folosim soluții ușor aplicabile pentru monitorizarea utilizării și pentru alerte, având totodată și echipe separate pentru monitorizarea abuzurilor. Astfel, pe lângă comoditatea utilizării lor, cardurile de carburant vă oferă și liniștea siguranței.

De ce să alegeți cardul de carburant de la Shell

Indiferent dacă afacerea dvs. este locală sau internațională, avem cardul de carburant perfect pentru nevoile dvs. Suntem atenți la toate detaliile și oferim instrumentele și serviciile care să vă ajute să reduceți costurile operaționale, astfel ca flota dvs. să aibă rezultate mai bune.

Gaz natural lichefiat – GNL (LNG)

GNL (gazul natural lichefiat) este un lichid fără impurități, icolor și netoxic, care se formează în urma răcirii gazului metan la aproximativ – 162 ºC (-260ºF) și se poate folosi drept carburant pentru vehicule de transport marfă și vapoare. Gazul metan, hidrocarbura a cărei ardere este cea mai curată, este o sursă importantă de energie. Gazul metan se răcește pentru a fi transformat într-un lichid, micșorând astfel volumul hidrocarburii în scopul stocării mai simple și sigure, precum și în vederea transportului maritim.