De ce să alegeți cardul de carburant de la Shell

Indiferent dacă afcerea dvs. este locală sau internaţională, avem cardul de combustibil perfect pentru nevoile dvs. Vă putem oferi instrumentelde şi serviciile care vă pot ajuta să reduceţi costurile operationale. Accesaţi această pagină pentru a vedea toate beneficiile cardului de carburant Shell. 

Securitatea Cardurilor

Ne-am luat angajamentul și ne străduim să garantăm securitatea tranzacțiilor dvs. Descoperiți cum vă ajută cardul de carburant Shell la monitorizarea cheltuielilor legate de flota dvs. și cum contribuie personalul calificat de la stațiile noastre de alimentare la prevenirea abuzurilor. 

Solicitați o ofertă pentru Shell Card

Dacă doriți să vorbiți cu noi, să aflați mai multe informații despre Cardul Shell, vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți fi contactat de un reprezentant de vânzări în cel mai scurt timp.

Combustibili

Aflați cum să luați legătura cu noi.

Servicii rutiere

Siguranța este atributul cheie al cardului dvs. de carburant Shell. Din această cauză, folosim soluții ușor aplicabile pentru monitorizarea utilizării și pentru alerte, având totodată și echipe separate pentru monitorizarea abuzurilor. Astfel, pe lângă comoditatea utilizării lor, cardurile de carburant vă oferă și liniștea siguranței.