În această secțiune

Parcarea tirurilor

Rețeaua noastră extinsă, destinată parcărilor, asigură confortul șoferilor flotei dvs. și siguranța vehiculelor. În plus, ne asigurăm că flota dvs. corespunde prevederilor de siguranță rutieră.

Asistență Rutieră

Dacă sunteți posesor de card de carburant Shell, ajutorul este la îndemână. Vehiculul dvs. de transport marfă beneficiază de asistență tehnică de încredere în aproape 40 de țări europene, și oferim servicii de tractări și depanări auto flotelor de mașini pe teritoriul Ungariei.

Spălarea tirurilor

Tirul curat este blazonul firmei; în plus, prin spălarea regulată a acestuia puteți reduce și cheltuielile de întreținere. Cooperăm cu o vastă rețea de spălătorii de tiruri; datorită acestui fapt puteți introduce cu ușurință în ruta șoferului opririle necesare spălării.

Curățarea cisternelor

Prevederile sanitare și cele de securitate reclamă curățarea sistematică și temeinică a autocisternelor, atât în exteriorul, cât și în interiorul acestora. Specialiștii partenerilor noștri cunosc cu exactitate fiecare pas al operațiunii, astfel vehiculul dvs. poate beneficia întotdeauna de o întreținere de cel mai înalt nivel calitativ.

Tuneluri și poduri

Bucurați-vă de avantajele oferite de cardul de carburant Shell. Aveți posibilitatea plății taxelor de tuneluri și poduri în majoritatea țărilor europene.

Bacuri și autostrăzi (ROLA)

Cu ajutorul cardului dvs. Shell puteți plăti într-o manieră flexibilă serviciile de autostradă (ROLA), precum și în cazul rezervărilor aferente traversărilor de ape cu bacul în Europa. Călătoria poate fi programată pentru perioada de odihnă a conducătorului auto. Puteți economisi timp și bani; în plus, puteți reduce emisiile de dioxid de carbon.