Cardul euroShell poate fi folosit nu numai la călătoriile pe drumurile publice. Utilizând cardul dvs. euroShell, puteți rezerva călătorii pretutindeni în Europa și puteți plăti tarifele aferente. Puteți avea acces la o gamă largă de servicii de transport cu bacul și de autostradă rulantă (ROLA), iar toate cheltuielile aferente apar pe o singură factură; astfel economisiți timp și bani.

Servicii de transport cu bacul

Folosind cardul dvs. euroShell, puteți beneficia de serviciile companiei Transcamion, agenția de transport cu bacul preferată de noi, precum și de cele ale firmei P&O Ferries pretutindeni în Europa. 

Compania Transcamion are legături cu peste 150 de alte agenții de transport cu bacul și operează peste 1300 de curse cu bacul începând de la Marea Neagă, continuând cu Marea Baltică și Marea Caspică, până la Marea Mediterană.

Principala rută (Dover-Calais) deservită de compania P&O Ferries leagă Franța de Regatul Unit, dar utilizând cardul dvs. euroShell, puteți achita și tarifele aferente traversărilor dintre Regatul Unit și Belgia, respectiv Olanda.

Modalitatea rezervării traversărilor cu bacul

Dacă doriți să vă rezervați un loc pe un bac al companiei Transcamion, vizitați website-ul al companiei Transcamion. Puteți obține și reduceri din partea companiei Transcamion (în funcție de numărul traversărilor), iar în caz de nevoie, puteți modifica și ora plecării.

În cazul companiei P&O Ferries nu se practică rezervarea prealabilă, ci conducătorii vehiculelor achită contravaloarea serviciilor în mod nemijlocit la terminale folosind cardul lor euroShell. Găsiți celelalte detalii referitoare la curse și mersul acestora pe website-ul companiei P&O Ferries.

Autostrada rulantă (ROLA)

Limitările de viteză și cele referitoare la masa vehiculelor, numărul orelor de lucru, precum și considerentele de protecția mediului pot afecta alegerea rutelor de transport internațional. Combinarea transporturilor cu tiruri și a celor feroviare, adică autostrăzile rulante (Rollende Landstraße – ROLA) vă pot genera economii de timp și bani.

Principalele avantaje ale autostrăzii rulante (ROLA)

 Călătorie în timpul perioadei de odihnă a conducătorul auto

 Economisirea cheltuielilor de funcționare (carburanți, taxe de drum și amortizarea vehiculelor)

 Exceptare de la restricțiile referitoare la traficul de tranzit al autovehiculelor pentru transport marfă

 Evitarea ambuteiajelor și a cozilor formate la stațiile de verificare a autovehiculelor pentru transport marfă

 Planificare mai bună a duratei călătoriei și a celei de livrare

Modalitatea rezervării călătoriilor cu autostrada rulantă (ROLA)

Dacă doriți să vă rezervați o călătorie cu autostrada rulantă (ROLA) folosindu-vă cardul euroShell, luați legătura cu Compania Rail Cargo Austria, lideră pe piața europeană în ceea ce privește transporturile combinate cu însoțitori, sau cu firma noastră parteneră, Transcamion.

Compania Rail Cargo Austria vă oferă următoarele relații:

 Salzburg (Austria) – Trieste (Italia)

 Wels (Austria) – Maribor (Slovenia)

 Wörgl (Austria) – Brenner (Austria)

 Wörgl (Austria) – Trento (Italia)

Informații suplimentare puteți găsi pe website-ul companiei Rail Cargo Austria (rezervări, mersul trenurilor, liste de tarife).

Informații detaliate în secțiunea Servicii rutiere

Soluții pentru plata taxelor de drum

Cu ajutorul dispozitivelor asociate cardului dvs. Shell, puteți achita taxele de drum evitând astfel plata în numerar. Toate plățile apar pe aceeași factură, ceea ce simplifică procesul de achitare a taxelor.

Tuneluri și poduri

Bucurați-vă de avantajele oferite de cardul de carburant Shell. Aveți posibilitatea plății taxelor de tuneluri și poduri în majoritatea țărilor europene.

Bacuri și autostrăzi (ROLA)

Cu ajutorul cardului dvs. Shell puteți plăti într-o manieră flexibilă serviciile de autostradă (ROLA), precum și în cazul rezervărilor aferente traversărilor de ape cu bacul în Europa. Călătoria poate fi programată pentru perioada de odihnă a conducătorului auto. Puteți economisi timp și bani; în plus, puteți reduce emisiile de dioxid de carbon.