În decursul călătoriilor noastre prin Europa traversăm multe tuneluri și poduri. Acest lucru poate fi deosebit de costisitor – o singură traversare poate costa adesea chiar și mai multe sute de euro – prin urmare, gestionarea eficientă a acestor costuri este de o importanță crucială pentru firma dvs.

Modalități de plată

În cazul majorității tunelurilor și podurilor, taxa de utilizare se poate plăti utilizând cardul Shell: de exemplu, cu ajutorul cardului Fréjus sau a unității Brobizz aflate la bordul vehiculului. Puteți monitoriza aceste cheltuieli la modul cel mai simplu, prin debitarea cardului de carburant Shell cu aceste taxe de utilizare.

 În cazul în care folosiți o unitate aflată la bordul vehiculului, aveți posibilitatea să circulați pe benzile de mare viteză predefinite, putând astfel evita întârzierile mai mari chiar și în perioadele în care traficul este cel mai intens. Cei care traversează în mod regulat aceste tuneluri și poduri, precum și participanții la traficul regional beneficiază adesea de prețuri reduse.

Informații detaliate în secțiunea Servicii rutiere

Soluții pentru plata taxelor de drum

Cu ajutorul dispozitivelor asociate cardului dvs. Shell, puteți achita taxele de drum evitând astfel plata în numerar. Toate plățile apar pe aceeași factură, ceea ce simplifică procesul de achitare a taxelor.

Tuneluri și poduri

Bucurați-vă de avantajele oferite de cardul de carburant Shell. Aveți posibilitatea plății taxelor de tuneluri și poduri în majoritatea țărilor europene.

Bacuri și autostrăzi (ROLA)

Cu ajutorul cardului dvs. Shell puteți plăti într-o manieră flexibilă serviciile de autostradă (ROLA), precum și în cazul rezervărilor aferente traversărilor de ape cu bacul în Europa. Călătoria poate fi programată pentru perioada de odihnă a conducătorului auto. Puteți economisi timp și bani; în plus, puteți reduce emisiile de dioxid de carbon.