2016/06/07

Ezúton értesítjük Önt, hogy új euró bankszámlát nyitottunk a Citibanknál, és a jövőben ezen keresztül kívánjuk bonyolítani tranzakcióinkat azon ügyfeleinkkel akik szerződésük szerint euróban fizetnek. Erre tekintettel rövidesen megszüntetjük régi bankszámláinkat a The Royal Bank of Scotland N.V.-nél (RBS), azt követően pedig csak a Citibanknál vezetett számlákat használjuk.

A korábbi, RBS-nél vezetett bankszámlára történő befizetéseket már nem fogjuk megkapni. Szeretnénk Önnek is gördülékennyé tenni ezt az átállást, ezért arra kérjük, hogy rendszerében mihamarabb módosítsa bankszámlaadatainkat, hogy a továbbiakban már az alábbi új, Citibanknál vezetett euró bankszámlánkra utaljon. Az új euró bankszámla adatait megtalálja a 2016 Június 7-e után kiállított számláján. Kérjük, hogy a 2016. Június 7 után esedékes számláit már a Citibankos euróbankszámlára utalja.

Köszönjük, hogy ügyfeleink között tudhatjuk, és a Shell márka termékeit választja!

Mai multe despre cardul de combustibil Shell

De ce să alegeți cardul de carburant de la Shell?

Indiferent dacă afacerea dvs. este locală sau internațională, avem cardul de carburant perfect pentru nevoile dvs. Suntem atenți la toate detaliile și oferim instrumentele și serviciile care să vă ajute să reduceți costurile operaționale, astfel ca flota dvs. să aibă rezultate mai bune.

Identificați cardul potrivit

Indiferent dacă gestionați o singură mașină sau o flotă de camioane, cardul nostru de combustibil este menit să ajute. Pentru că știm că detaliile fac o mare diferență atunci când e vorba de afacerea dvs.