2015/11/06

Egyes ügyfelek új euroShell szolgáltatója a FleetCor

A Shell napjainkra a kiváló minőségű üzemanyagokról, Európában az egyik legnagyobb töltőállomás-hálózatról, valamint a vállalkozások számára kínált innovatív flottakezelési megoldásokról vált ismertté. Cégünk az üzemanyagkártya-szolgáltatások területén már jelenleg is számos országban működik együtt a FleetCor vállalatcsoporttal. A FleetCor a világ egyik vezető szolgáltatója a kereskedelmi üzemanyagkártyák, valamint a kis- és középvállalkozások részére nyújtott speciális fizetési termékek piacán. Ezt az együttműködést novembertől Magyarországra is kiterjesztjük, és a változás értelmében a 40 000 liter éves forgalom alatti ügyfélszegmensben 2015. november 23-tól a FleetCor Hungary Kft. lesz jelenlegi ügyfeleink szerződéses partnere. A szóban forgó vállalkozások részére a napokban küldjük ki a részletes tájékoztatót. Érintett partnereink esetében új, a FleetCor által jegyzett Általános Szerződési Feltételek lépnek életbe, melyet az alábbi linken olvashat:

www.fleetcor.hu/altalanosszerzodesifeltetelek

Az átruházástól függetlenül, érintett ügyfeleink azonban természetesen továbbra is zavartalanul használhatják euroShell és Shell üzemanyagkártyájukat kiváló minőségű üzemanyagok és szolgáltatások vásárlására a Shell töltőállomásokon, valamint a további kártyaelfogadó helyeken.”

Mai multe despre cardul de combustibil Shell

De ce să alegeți cardul de carburant de la Shell?

Indiferent dacă afacerea dvs. este locală sau internațională, avem cardul de carburant perfect pentru nevoile dvs. Suntem atenți la toate detaliile și oferim instrumentele și serviciile care să vă ajute să reduceți costurile operaționale, astfel ca flota dvs. să aibă rezultate mai bune.

Identificați cardul potrivit

Indiferent dacă gestionați o singură mașină sau o flotă de camioane, cardul nostru de combustibil este menit să ajute. Pentru că știm că detaliile fac o mare diferență atunci când e vorba de afacerea dvs.