Reţea vastă

Reţea vastă

 • Rețeaua de alimentare prin partenerii Shell

  În funcție de tipul de card ales, cardurile de carburant de la Shell vă oferă acces la o rețea vastă de stații de alimentare, atât pe teritoriul României cât și în restul Europei, prin intermediul partenerilor noștri.

 • Facilități la stațiile Shell

  Știm cât de important este ca afacerea dvs. să progreseze, pentru asta este necesar ca atât vehiculele cât și șoferii să fie atent gestionate. Printre facilitățile de la stațiile de alimentare Shell, includem mâncarea și răcoritoare, precum și acces WiFi. Dețineți vehicule de mare tonaj? Stațiile noastre dedicate includ benzi cu pompe de mare debit pentru a vă putea asigura rapiditatea în alimentare, precum și zona pentru parcare și odihnă.

 • Carduri acceptate național sau internațional

  Prin cardurile noastre de carburant naționale sau internaționale, puteți aege unde șoferii dvs. opresc să alimenteze cu Shell Card.

 • Găsiți stațiile Shell cu Station Locator

  Vă puteți seta rutele, descărca hărți și localizați stații de alimentare din aapropiere, prin intermediul Station Locator.

Gestionare combustibil

Gestionare combustibil

 • Cu Shell totul funcționează fără probleme

  Modul inteligent și simplu de gestionare a combustibilului este aici. De la rapoarte de performanță și tranzacții până la blocarea sau anularea cardurilor și comandarea unora noi. Puteți prelua controlul afacerii dvs.

 • Vizibilitatea și controlul asupra costurilor flotei

  Combustibilul este unul dintre cele mai valoroase bunuri din lume. Acesta este motivul pentru care am creat o platformă online pentru a vă permite să urmăriți, să vizualizați și să salvați în siguranță toate tranzacțiile flotei dvs. Creșteți eficiența consumului de combustibil cu instrumentele noastre exclusive, atât pe desktop, cât și pe mobil. Shell Fleet Hub vă permite să configurați rapoarte pentru a monitoriza totul, de la consumul de combustibil al flotei la tranzacții și excepții, și puteți chiar să primiți totul prin e-mail  în mod regulat.

  platformă online

 • Gestionarea cardurilor

  Comandați carduri noi sau anulați-le rapid și ușor, adăugați grupuri și utilizatori noi, precum și setarea limitelor și alertelor pentru activități neobișnuite. Personalizați-vă experiența Shell și profitați la maximum de afacerea dvs.

 • Economii pe care le puteți vedea

  Pentru unele personae este doar un card pentru combustibil. Pentru noi este ocazia de a economisi bani. Primiți înapoi TVA-ul simplu și rapid, îmbunătățind fluxul de numerar, contribuind astfel la planificarea resurselor și reducerea costurilor administrative.

  Clienții cardului de carburant Shell pot primi TVA în cel puțin 14 zile de la data facturării, îmbunătățind fluxul de numerar și planificarea resurselor.

 • Protecție împotriva fraudei

  Shell vă oferă o gamă largă de instrumente pentru a vă ajuta să păstrați lucrurile într-un mod organizat. Blocarea cardului 24/7, alerte de activitate suspectă și o platformă online securizată care păstrează toate tranzacțiile în siguranță. Prevenirea și detectarea fraudelor cu noi poate însemna economii de costuri pentru dvs. Fiecare card de combustibil Shell este protejat de un cod PIN individual al cardului, adăugând un alt nivel de securitate. Fiecare card poate fi, de asemenea, în relief cu un număr de vehicul individual sau numele conducătorului auto.

 • Comutator de răspundere imediată

  De îndată ce primim confirmarea anulării în scris, Shell își asumă răspunderea pentru toate tranzacțiile ulterioare.

 • Combustibili de calitate Shell

  Cu o investiție anuală de 1 miliard de dolari în departamentul de Cercetare-Dezvoltare, portofoliul nostru de combustibil poate să ofere flotei dvs. cea mai bună performanță și eficiență. Shell FuelSave Diesel Previne acumularea de depozite pe injectoarele de combustibil, aprinde și arde mai eficient decât motorina standard și protejează împotriva spumei pentru a reduce timpul de realimentare. V-Power Nitro+ este formulat pentru a menține motoarele în formă și puternice, V-Power conține 99% din aceiași compuși ca și combustibilul nostru de curse Scuderia Ferrari.

Shell Fleet Hub

Shell Fleet Hub

 • Îmbunătățirea securității și a protecției împotriva fraudei

  Cu gama de alerte inteligente prin e-mail pe Shell Fleet Hub, veți fi notificat de îndată ce este detectată orice activitate neobișnuită a cardului de combustibil. Puteți configura avertizări care declanșează limitele de achiziție sunt depășite sau dacă un card este utilizat la momentul sau locul nepotrivit.

 • Vizibilitatea și controlul asupra costurilor flotei

  Shell Fleet Hub vă permite să configurați rapoarte pentru a monitoriza totul, de la consumul de combustibil al flotei la tranzacții și excepții, puteți opta pentru primirea rapoartele pe e-mail.

 • Facturare online securizată

  Primiți, stocați și partajați facturile pe cale electronică. Facilitatea de căutare Shell Fleet Hub înseamnă că evitați să pierdeți timpul traulare prin arhivele de hârtie pentru o anumită factură - și este mai sigur, de asemenea.

 • Gestionarea completă a cardurilor

  Când vine vorba de gestionarea contului de combustibil, Shell Fleet Hub vă permite să o faceți rapid și ușor. Comandați și anulați cardurile, adăugați utilizatori noi, gestionați grupurile de carduri, modificați detaliile cardului și multe altele.

 • O soluție completă de gestionare online pentru flota dvs

  Fiți la curent cu cardurile de carburant ale afacerii dvs., cu Shell Fleet Hub. O platformă online ușor de utilizat, care vă permite să urmăriți, să controlați și să gestionați toate nevoile de combustibil ale flotei dvs.

 • Control complet al contului

  Gestionați utilizarea cardului, setați limite și restricții și obțineți acces imediat la facturile electronice online. Capacitatea de a comanda carduri noi și de a seta pin-ul personalizați sunt unele dintre caracteristicile personalizabile.

 • Securitate

  Primiți alerte atunci când o tranzacție cu cardul este suspectă și aveți capacitatea de a bloca rapid tranzacțiile 24/7, precum și posibilitatea de a păstra facturile și tranzacțiile private și sigure.

 • Rapoarte personalizate

  Obțineți o imagine de ansamblu a flotei dvs., generați rapoarte clare și concise, inclusiv tranzacții de personalizare instantanee, consumul de vehicule, cheltuielile cu combustibilul și preluați controlul asupra cheltuielilor. Urmăriți imaginea de ansamblu a afacerii dvs., 24 de ore din 24, 7 zile din 7, monitorizând comportamentul și tranzacțiile realizate de șoferii flotei dvs.

 • Aplicația Shell Fleet Hub

  Pentru acei manageri care sunt mereu în mișcare, suntem bucuroși să vă prezentăm noua aplicație Shell Fleet Hub. Disponibilă pentru dispozitivele Android și Apple, veți putea accesa facturarea electronică, puteți comanda carduri noi, veți putea verifica din nou tranzacțiile din ultimele 6 luni și multe caracteristici utile.

Servicii rutiere

Servicii rutiere

 • Road Tolls, Tunnels and Bridges

  Taxe rutiere, tuneluri și poduri

  Cardul de carburant Shell este soluția inteligentă pentru plățile fără numerar pe drum și nu doar pentru combustibil. Utilizați cardul nostru de carburant pentru a plăti diverse servicii, cum ar fi taxele de drum cu mai puține unități la bord, recuperarea TVA, spălarea camioanelor și multe altele – toate acestea fără a fi nevoie ca șoferii să utilizeze numerar.

  Taxe rutiere & taxe

 • Strong European Network

  Rețea Europeană

  O rețea europeană puternică

  Cu o rețea puternică de marcă pe principalele rute de tranzit și acces la rețele terțe din Europa, șoferii pot accesa stațiile de alimentare și facilități de calitate pentru realimentare, reîmprospătare și reîncărcare.

  Rețeaua europeană de alimentare

 • VAT Recovery

  Recuperare TVA

  Utilizați cardul de carburant Shell pentru a recupera rapid și ușor TVA-ul disponibil în Europa, ajutând afacerea dvs. să crească fluxul de numerar și să reducă administrarea.

  Recuperare TVA

 • Truck Parking, washing and cleaning

  Parcare, spălare și curățare a camioanelor

  Prin parteneriatul nostru cu Travis Road Services, utilizatorii Shell Card pot accesa servicii sigure de parcare și spălare în Europa.

  Asistență pentru dvs.

  Asistență pentru dvs.

 • Ferry on sea

  Servicii suplimentare pentru flotă

  Cardul de combustibil Shell oferă utilizatorilor acces la asistență fiabilă pentru orice defecțiune în aproape 40 de țări europene, plus posibilitatea de a rezerva și plăti pentru serviciile ROLA (camion în tren) și rezervările de feribot.

  Ferries & ROLA

 • UK Trucks

  Portalul de servicii e-road

  Utilizați portalul nostru de servicii e-Road pentru a înțelege mai bine serviciile pe care le aveți la dispoziție în călătoriile din Europa. Vizualizați taxele de trecere și serviciile pentru fiecare țară utilizând ghidul nostru dinamic de țară, utilizați Calculatorul nostru de taxe de trecere pentru a analiza taxele de trecere și costurile asociate cu orice călătorii planificate și pentru a primi actualizări de știri despre serviciile noi sau existente.

  Portalul de servicii e-road

 • Shell Telematics

  Shell Telematica

  Împachetați cardul Shell și sistemul de taxare cu date aproape în timp real despre vehicule de la Shell Telematics pentru mai mult control și informații despre flota dvs.

  Aflați mai multe

 • Drive Carbon Neutral

  Unitate de carbon neutru

  Nu toată lumea poate trece la vehicule electrice sau cu emisii reduse de carbon peste noapte. Între timp, aflați mai multe despre noul nostru serviciu care permite flotei dumneavoastră să conducă flota dumneavoastră la un punct de carbon neutru prin utilizarea de soluții bazate pe natură.

  Unitate de carbon neutru

În această secțiune

Cardul Shell

Cu peste 50 de ani de experiență și având una dintre cele mai extinse rețele de stații din lume, acordăm atenție detaliilor care să vă ajute să obțineți o performanță mai bună a flotei.

Securitatea Cardurilor

Ne-am luat angajamentul și ne străduim să garantăm securitatea tranzacțiilor dvs. Descoperiți cum vă ajută cardul de carburant Shell la monitorizarea cheltuielilor legate de flota dvs. și cum contribuie personalul calificat de la stațiile noastre de alimentare la prevenirea abuzurilor. 

Servicii rutiere

Siguranța este atributul cheie al cardului dvs. de carburant Shell. Din această cauză, folosim soluții ușor aplicabile pentru monitorizarea utilizării și pentru alerte, având totodată și echipe separate pentru monitorizarea abuzurilor. Astfel, pe lângă comoditatea utilizării lor, cardurile de carburant vă oferă și liniștea siguranței.