Shell oferă șoferilor de camioane care alimentează mai mult de 500 l o cafea gratuită, acces gratuit la toalete și dușuri de lux confort 2theloo, precum și reduceri de până la 50% la meniul pentru șoferi de camion la deli2go sau un meniu Big Mac la McDonald’s la 4,95 €! Sau luați-vă cafeaua la Starbucks.

Stația Shell Berchem dispune de 24 de pompe Diesel și 24 de pompe AdBlue pentru camioane (27 pentru mașini) și este situată pe E25/A3 către Luxemburg și Belgia, o locație cheie pentru a deservi Europa!

Sistem de alimentare extrem de rapid

Oferim șoferilor de camion un sistem inovator de alimentare extrem de rapid care le permite clienților noștri să-și reducă timpul de alimentare și vă ajută să fiți mai eficienți. Acest sistem unic de realimentare (șoferii își trec cardul o dată prin dispozitiv și își alimentează toate rezervoarele în același timp) ajută camioanele să realimenteze aproape de două ori mai repede! Un serviciu uimitor care va economisi timp prețios pentru șoferi!

Mai mult, la fiecare pompă pentru camioane a fost instalat un nou sistem interactiv și multilingv de ecran pentru clienți pentru a comunica direct cu șoferii dvs., deoarece sistemul este disponibil în 13 limbi diferite! Transmitem informații despre promoții și alte informații valoroase, cum ar fi cele mai recente știri meteo și din trafic.

Securitate

În plus, au fost instalate echipamente de securitate îmbunătățite pentru a oferi o siguranță și o securitate mai mare la fața locului.  

Mai multe despre cardul de combustibil Shell

Securitatea cardurilor

Ne-am luat angajamentul și ne străduim să garantăm securitatea tranzacțiilor dvs. Descoperiți cum vă ajută cardul de carburant Shell la monitorizarea cheltuielilor legate de flota dvs. și cum contribuie personalul calificat de la stațiile noastre de alimentare la prevenirea abuzurilor. 

Carburant Shell de Calitate

Indiferent dacă este vorba de Shell V-Power sau Shell Fuel Save, combustibilii noștri de calitate vă ajută să beneficiați la maximum de flota dvs.