factură și telefon mobil – imagine 50:50

Păstrați controlul cardului dvs.

Platforma Cardului Shell vă permite un control ridicat asupra cardului dvs. Puteți seta limite zilnice, săptămânale și lunare pentru fiecare card Shell pe care-l posedați. Mai mult, puteți defini când, cine și ce produse pot fi achiziționate.

Măsuri imediate

Vă puteți bloca/debloca oricând cardul Shell, în cazul unui abuz în orice rețea de stații de alimentare din țară sau din străinătate, al pierderii cardului, folosirii neautorizate a vehicululuinsau în cazul pătrunderii prin efracție în vehicul. Mai mult, aveți opțiunea blocării temporale a cardului, deblocării sau comandarea online a unui nou card.

Transport Road to Recovery Campaign Large Fleet Social Image

Detectarea în timp real a abuzurilor

În cazul efectuării unor tranzacții neobișnuite, sistemul nostru de detectare va alerta specialiștii Shell în securitate și veți fi anunțat imediat. În acest sens, pentru a fi informat despre posibilele abuzuri, puteți solicita și alertarea prin SMS.

Protecție sporită

Fiecare card este prevăzut cu cip* și cod PIN unic; în plus, pentru a conferi securitate sporită, se poate imprima în relief pe acestea numărul de înmatriculare al vehiculului sau numele conducătorului auto.

*Momentan, doar cardurile comandate recent și folosibile pe teritoriul Ungariei sunt dotate cu cip. Preconizăm dotarea cu cip a cardurilor internaționale începând din primul trimestru al anului 2018.

Truck Driving

Tehnică de securitate modernă la stațiile de alimentare

Numeroase stații de alimentare Shell sunt prevăzute cu camere de luat vederi în circuit închis,1 care reprezintă, grație imaginilor de mare rezoluție și a procesului rapid de căutare, un mijloc eficient de prevenire a abuzurilor și oferă asistență eficientă în identificarea făptuitorilor2. Pe lângă camerele care supraveghează și terminalele de citire a cardurilor bancare,3 parcările noastre bine iluminate garantează siguranța conducătorilor auto.

Vigilență permanentă

Cu ajutorul rapoartelor personalizate și întocmite în timp real cu privire la tranzacții, puteți avea o imagine mai clară a cheltuielilor firmei dvs. În vederea identificării tranzacțiilor anormale și a activităților neobișnuite, puteți seta și primirea de alerte personalizate Shell Fleet Hub, trimise prin e-mail. Datorită celor de mai sus, puteți fi totalmente liniștit; iar flota dvs. poate beneficia de securitate sporită.

 

Detalii suplimentare despre cardul dvs. de carburant Shell

Management Carburant

Suntem aici pentru a vă oferi informațiile detaliate, instrumentele online și flexibilitatea care să vă ajute flota să ruleze mai ușor.

Economii pe care le puteți vedea

Veți observa imediat diferența când începeți să utilizați un card de Carburant Shell. Vă ajută să vă gestionați costurile și să reduceți componenta administrativă.