În această secțiune

Achitarea taxelor de drum cu dispozitivul EETS cu cea mai largă acoperire din Europa

O soluție unitară care permite plata taxelor de drum în mai multe țări europene cu ajutorul unui singur dispozitiv montat pe bord și un singur contact cu Furnizorul de Servicii. Contactați-ne, iar un reprezentant Shell vă va face o ofertă adaptată nevoilor companiei dvs.

Funcții de securitate

Ne-am luat angajamentul și ne străduim să garantăm securitatea tranzacțiilor dvs. Descoperiți cum vă ajută cardul de carburant Shell la monitorizarea cheltuielilor legate de flota dvs. și cum contribuie personalul calificat de la stațiile noastre de alimentare la prevenirea abuzurilor.

Taxe și impozite rutiere

Cu ajutorul dispozitivelor asociate cardului dvs. Shell, puteți achita taxele de drum evitând astfel plata în numerar. Toate plățile apar pe aceeași factură, ceea ce simplifică procesul de achitare a taxelor.

Tuneluri și poduri

Bucurați-vă de avantajele oferite de cardul de carburant Shell. Aveți posibilitatea plății taxelor de tuneluri și poduri în majoritatea țărilor europene.

Recuperare TVA și accize

Dacă folosiți cardul de carburant Shell, puteți recupera TVA-ul și accizele în țările din Europa unde legislația oferă această posibilitate.

Tractări și depanări auto

Dacă sunteți posesor de card de carburant Shell, ajutorul este la îndemână. Vehiculul dvs. de transport marfă beneficiază de asistență tehnică de încredere în aproape 40 de țări europene, și oferim servicii de tractări și depanări auto flotelor de mașini pe teritoriul Ungariei.

Bacuri și autostrăzi (ROLA)

Cu ajutorul cardului dvs. Shell puteți plăti într-o manieră flexibilă serviciile de autostradă (ROLA), precum și în cazul rezervărilor aferente traversărilor de ape cu bacul în Europa. Călătoria poate fi programată pentru perioada de odihnă a conducătorului auto. Puteți economisi timp și bani; în plus, puteți reduce emisiile de dioxid de carbon.

Parcarea, spălarea tirurilor și curățarea cisternelor

Împreună cu partenerii Shell, ne asigurăm că oferim flotei dvs. servicii de înaltă calitate.