Parcarea, spălarea tirurilor și curățarea cisternelor

Operarea unei flotei nu înseamnă doar dirijarea vehiculelor dintr-un anumit loc spre altul.

Pentru managerii de flote este esențial ca vehiculele lor să fie într-o stare corespunzătoare și să știe că șoferii lor se află în siguranță și pe durata popasurilor – serviciile oferite de compania Shell vă ajută în aceste privințe.

Parcarea tirurilor

Rețeaua noastră extinsă, destinată parcărilor, asigură confortul șoferilor flotei dvs. și siguranța vehiculelor. În plus, ne asigurăm că flota dvs. corespunde prevederilor de siguranță rutieră.


Spălarea tirurilor

Tirul curat este blazonul firmei; în plus, prin spălarea regulată a acestuia puteți reduce și cheltuielile de întreținere. Cooperăm cu o vastă rețea de spălătorii de tiruri; datorită acestui fapt puteți introduce cu ușurință în ruta șoferului opririle necesare spălării.


Curățarea cisternelor

Prevederile sanitare și cele de securitate reclamă curățarea sistematică și temeinică a autocisternelor, atât în exteriorul, cât și în interiorul acestora. Specialiștii partenerilor noștri cunosc cu exactitate fiecare pas al operațiunii, astfel vehiculul dvs. poate beneficia întotdeauna de o întreținere de cel mai înalt nivel calitativ.


Întrebări frecvente

Informații detaliate în secțiunea Servicii rutiere

Funcții de securitate

Ne-am luat angajamentul și ne străduim să garantăm securitatea tranzacțiilor dvs. Descoperiți cum vă ajută cardul de carburant Shell la monitorizarea cheltuielilor legate de flota dvs. și cum contribuie personalul calificat de la stațiile noastre de alimentare la prevenirea abuzurilor.

Taxe și impozite rutiere

Cu ajutorul dispozitivelor asociate cardului dvs. Shell, puteți achita taxele de drum evitând astfel plata în numerar. Toate plățile apar pe aceeași factură, ceea ce simplifică procesul de achitare a taxelor.