factură și telefon mobil – imagine 50:50

Păstrați controlul în mâna dvs.

În cadrul controlului mai strict, puteți seta limite zilnice, săptămânale și lunare pentru fiecare card Shell pe care-l posedați; mai mult, puteți să definiți chiar și gama de produse care poate fi achiziționată cu ajutorul fiecăruia. Puteți stabili când și pentru cumpărarea căror produse pot folosi conducătorii auto fiecare card în parte.

Măsuri imediate

Cardurile dvs. Shell pot fi blocate – respectiv deblocate – timp de 24 de ore din 24, în fiecare zi a săptămânii, în cazul unui abuz comis cu vreun card în orice rețea de stații de alimentare din țară sau din străinătate, al pierderii vreunui card, al folosirii neautorizate a vehiculului sau în cazul suspiciunii unei pătrunderi neautorizate în vreun obiectiv. Puteți bloca și temporar cardurile pentru intervalul de timp în care flota este în deplasare; iar ulterior – când doriți să folosiți un anumit card – puteți debloca acel card pentru o perioadă determinată. Pe lângă acestea, comandarea noilor carduri este de asemenea facilă și se poate rezolva fără apeluri telefonice.

tiruri în parcare și iPad – imagine 50:50

Detectarea în timp real a abuzurilor

În cazul efectuării unor tranzacții neobișnuite, sistemul nostru de detectare în timp real a abuzurilor alertează specialiștii noștri în securitate. Vă anunțăm imediat în cazul detectării oricărei anomalii; iar astfel veți putea lua rapid măsuri și veți putea micșora riscurile care planeză asupra companiei dvs. Dacă doriți să fiți anunțat imediat în cazul anomaliilor, puteți solicita și alertarea prin SMS-uri.

Protecție sporită

Fiecare card este prevăzut cu cip* și cod PIN unic; în plus, pentru a conferi securitate sporită, se poate imprima în relief pe acestea numărul de înmatriculare al vehiculului sau numele conducătorului auto.

*Momentan, doar cardurile comandate recent și folosibile pe teritoriul Ungariei sunt dotate cu cip. Preconizăm dotarea cu cip a cardurilor internaționale începând din primul trimestru al anului 2018.

Tehnică de securitate modernă la stațiile de alimentare

Numeroase stații de alimentare Shell sunt prevăzute cu camere de luat vederi în circuit închis,1 care reprezintă, grație imaginilor de mare rezoluție și a procesului rapid de căutare, un mijloc eficient de prevenire a abuzurilor și oferă asistență eficientă în identificarea făptuitorilor2. Pe lângă camerele care supraveghează și terminalele de citire a cardurilor bancare,3 parcările noastre bine iluminate garantează siguranța conducătorilor auto.

1 Disponibilitatea ofertei depinde la nivelul fiecărei țări în parte de rețeaua națională și de sistemele aflate în exploatare. Pentru informații suplimentare, vă rugăm, adresați-vă responsabilului dvs. de client.

2 Disponibilitate limitată conform prevederilor legislației în materie.

3 Toate măsurile de securitate corespund legislației din domeniul protecției datelor personale

Autovehicule pe autostradă și telefon mobil – imagine 50:50

Vigilență permanentă

Prin intermediul rapoartele personalizate, realizate pentru fiecare client, puteți observa tranzacțiile flotei dvs. și veți avea astfel o imagine mai clară a cheltuielilor firmei dvs. În vederea identificării tranzacțiilor anormae și a activităților neobișnuite, puteți seta alerta personalizată SCOL, trimise prin e-mail.

Control complet, oriunde și oricând

Cu ajutorul aplicației pentru telefoane mobile Shell Card Online,4 vă puteți gestiona flota și în timpul deplasărilor: puteți comanda carduri noi de oriunde și oricând, le puteți bloca pe cele existente, puteți gestiona în siguranță cheltuielile cu combustibilii, vizualiza rapoartele referitoare la tranzacții și facturile în format electronic.

4 Preconizăm că va fi disponibilă după ianuarie 2018

 

 

Informații detaliate în secțiunea Servicii rutiere

Taxe și impozite rutiere

Cu ajutorul dispozitivelor asociate cardului dvs. Shell, puteți achita taxele de drum evitând astfel plata în numerar. Toate plățile apar pe aceeași factură, ceea ce simplifică procesul de achitare a taxelor.

Tuneluri și poduri

Bucurați-vă de avantajele oferite de cardul de carburant Shell. Aveți posibilitatea plății taxelor de tuneluri și poduri în majoritatea țărilor europene.