În 2011, echipele noastre dedicate anti-fraudă au economisit pentru clienții noștri 4 milioane de dolari prin prevenirea proactivă a fraudei – suntem mereu atenți la comportamentul suspect.

Clienții cu carduri de combustibil Shell pot primi TVA-ul în doar 14 zile de la data facturării, îmbunătățindu-și fluxul de numerar și planificarea resurselor.

Soluția Shell FuelSave Partner poate contribui la îmbunătățirea performanței flotei, precum și la asigurarea unor sfaturi specifice pentru fiecare șofer privind condusul eficient din punct de vedere al combustibilului. Este o modalitate simplă și eficientă de a reduce consumul de combustibil și, prin tehnici de conducere mai inteligente, poate contribui la reducerea costurilor de întreținere.

CONECTAȚI-VĂ SAU ÎNREGISTRAȚI-VĂ

Mai multe despre cardul de combustibil Shell

Securitatea cardurilor

Ne-am luat angajamentul și ne străduim să garantăm securitatea tranzacțiilor dvs. Descoperiți cum vă ajută cardul de carburant Shell la monitorizarea cheltuielilor legate de flota dvs. și cum contribuie personalul calificat de la stațiile noastre de alimentare la prevenirea abuzurilor. 

Carburant Shell de Calitate

Indiferent dacă este vorba de Shell V-Power sau Shell Fuel Save, combustibilii noștri de calitate vă ajută să beneficiați la maximum de flota dvs.