Shell Card Online vă oferă o serie de funcții extraordinare care să vă ajute la administrarea cardurilor de combustibil ale companiei. Este ușor de utilizat și, întrucât este online, îl puteți accesa oricând aveți nevoie – 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Nu există costuri ascunse, doar 1 GBP per card, lunar.

Securitate îmbunătățită și protecție împotriva fraudei

Prin seria de alerte inteligente prin e-mail de la Shell Card Online, veți fi informat imediat ce este detectată o activitate neobișnuită a cardului de carburant. Puteți configura alerte care să se activeze atunci când este depășită limita de cumpărături sau dacă un card este utilizat în locul și intervalul orar nepotrivite.

Vizibilitate și control în privința costurilor flotei

Cu Shell Card Online puteți să configurați rapoarte pentru a monitoriza totul, de la consumul de combustibil al flotei la tranzacții și excepții, și puteți chiar să primiți totul prin e-mail cu regularitate.

Facturare online securizată

Primiți, păstrați și distribuiți facturile în format electronic. Cardul Shell vă facilitează căutarea facturilor.

Gestionarea completă a cardului

Dacă ne raportăm la gestionarea contului dvs. de carburant, Cardul Shell vă permite să faceți acest lucru ușor și rapid. Comandați și anulați carduri, adăugați utilizatori noi, gestionați-vă grupurile de carduri, modificați detaliile existente și multe altele.

Mai multe despre cardul de carburant Shell

Management Carburant

Suntem aici pentru a vă oferi informațiile detaliate, instrumentele online și flexibilitatea care să vă ajute flota să ruleze mai ușor.

Economii pe care le puteți vedea

Veți observa imediat diferența când începeți să utilizați un card de Carburant Shell. Vă ajută să vă gestionați costurile și să reduceți componenta administrativă.