În interiorul flotei comerciale

Flote alimentate pentru viitor

Descoperiți cum să vă asigurați afacerea pentru viitor cu o privire asupra noilor combustibili alternativi care concurează să devină combustibilul de mâine.

Șofat în modul siguranță, nu în modul somn

Asigurați-vă că șoferii dvs. dorm cât au nevoie pentru propria lor siguranță și bunăstare, precum și pentru siguranța celor din jur.

5 sfaturi pentru un șofat mai eficient

Urmați aceste cinci trucuri simple din practica șoferilor de flotă pentru a vă ajuta afacerea să economisească la facturile de combustibil.

Cum să controlezi echilibrul dintre viața profesională și cea privată

Descoperiți cum să mențineți controlul asupra sarcinilor de zi cu zi, precum și cum să gestionați așteptările cu aceste patru strategii care să vă ajute să găsiți echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

Datele și lupta împotriva fraudei

Explorați modul în care tehnologia devine unul dintre cele mai mari instrumente pentru managerii de flote în lupta împotriva fraudei.

Cinci sfaturi pentru un șofat mai plăcut

Starea de bine devine rapid recunoscută drept unul dintre principalii factori care determină satisfacția angajaților și performanța companiei.

Motivul pentru care tehnologia digitală este viitorul flotei dvs.

Nu rămâneți pe banda unu. Asigurați-vă afacerea pentru viitor cu aceste tehnologii care să vă ducă în următorul deceniu.

Servicii rutiere

Siguranța este atributul cheie al cardului dvs. de carburant Shell. Din această cauză, folosim soluții ușor aplicabile pentru monitorizarea utilizării și pentru alerte, având totodată și echipe separate pentru monitorizarea abuzurilor. Astfel, pe lângă comoditatea utilizării lor, cardurile de carburant vă oferă și liniștea siguranței.

Aflați mai multe despre serviciile rutiere