De ce să alegi motorina Shell Fuel Save, cu tehnoogia DYNAFLEX, cea mai avansată tehnologie Shell.

Beneficiile motorinei Shell FuelSave

Vedere din lateral a mâinilor unui șofer cu mânecile de la cămașă suflecate, care strâng volanul unui camion.

Eficiență superioară a flotei

Formula specială a motorinei Shell FuelSave economisește până la 3% din combustibil, însă asta nu e tot. Puterea de tracțiune a motorului crește în acelaș timp cu peste 5%. Camioanele alimentate cu FuelSave parcurg mai mulți km fără să se defecteze și evită timpii morți și costurile suplimentare cu reparațiile în service.

Camion alb care traversează un tunel. Prin gura tunelului se vede o zonă montană, împădurită.

Cost total de operare mai mic

Tehnologia DYNAFLEX cu doi aditivi curăță depunerile nedorite din injectare și previne alte depuneri ulterioare. Rezultatul este un motor care funcționează corect și se defectează mai rar. Camioanele pot petrece mai mult timp pe drum și mai puțin în service.

Vedere din lateral a unui camion care traversează o zonă colinară cu iarbă uscată, galbenă. În plan secund, este un grup de instalații eoliene.

Sustenabilitate

Impactul flotei dvs. asupra mediului înconjurător va scădea proporțional cu economia de carburant obținută folosind motorina Shell FuelSave. Mai mult, formula specială a acestei motorine scade emisiile de CO2 și fum negru grație combustiei mai eficiente.

Vedere din spate a unui camion-cisternă cu rezervor strălucitor din inox. Șoseaua traversează o zonă colinară, cu plantații de pomi fructiferi și iarbă verde.

Versatilitate

Motorina Shell FuelSave aduce aceste beneficia atât flotelor noi cât și a celor mai vechi. Ea poate fi folosită cu același succes pentru vechile camioane de transport atât pe șosea cât și off-road.

În această secțiune

De ce să alegeți cardul de carburant de la Shell

Indiferent dacă afacerea dvs. este locală sau internațională, avem cardul de carburant perfect pentru nevoile dvs. Suntem atenți la toate detaliile și oferim instrumentele și serviciile care să vă ajute să reduceți costurile operaționale, astfel ca flota dvs. să aibă rezultate mai bune.

Cardul Shell

Cu peste 50 de ani de experiență și având una dintre cele mai extinse rețele de stații din lume, acordăm atenție detaliilor care să vă ajute să obțineți o performanță mai bună a flotei.

Servicii rutiere

Siguranța este atributul cheie al cardului dvs. de carburant Shell. Din această cauză, folosim soluții ușor aplicabile pentru monitorizarea utilizării și pentru alerte, având totodată și echipe separate pentru monitorizarea abuzurilor. Astfel, pe lângă comoditatea utilizării lor, cardurile de carburant vă oferă și liniștea siguranței.