Puteți conta pe noi pretutindeni în Europa


Găsiți locul potrivit pentru dvs. în rețeaua noastră de acoperire europeană.

 • Peste 135 de stații în Europa.

 • Curățarea profesională a cisternelor și containerelor, efectuată de personal instruit în mod special pentru aceste operațiuni și cu cele mai moderne mijloace.

 • Îndepărtarea fără urme a substanțelor chimice, a produselor alimentare și a încărcăturilor vrac.

 • Corespunde standardelor de igienă, precum și sistemelor HACCP și GMP.

 • Decontare comodă prin intermediul facturii dvs. Shell.

Vă oferim următoarele avantaje:

 • Economisiți timp!

  Economisiți timp!

  Vă puteți rezerva în avans un interval orar prin intermediul interfeței noastre online; astfel opririle necesare spălării tirului pot fi introduse cu ușurință în traseul obișnuit al șoferului, evitând ocolirile și efectuarea orelor suplimentare.

 • Puteți economisi bani!

  Puteți economisi bani!

  Intervalele de timp dintre două spălări consecutive pot fi monitorizate cu ușurință prin intermediul interfeței online prietenoase cu utilizatorul. Astfel, spălările vor avea loc întotdeauna, când este nevoie de ele, evitându-se cheltuielile inutile.

 • Efectuați în siguranță munca administrativă necesară!

  Efectuați în siguranță munca administrativă necesară!

  Nu trebuie să vă faceți griji că vehiculul dvs. nu corespunde prevederilor referitoare la igienă, fiindcă soluția pe care o punem la dispoziție, vă permite să vă administrați sarcinile cu ușurință și să fiți întotdeauna în posesia celor mai proaspete informații. Factura emisă cu privire la acest serviciu reprezintă totodată și adeverința efectuării curățării certificate, dar puteți accesa adeverința și pe interfața online. În afară de aceasta, puteți descărca cu un singur clic și raportul de înregistrare GMP complet.

 • Control maxim

  Control maxim

  Prin intermediul interfeței online, puteți elabora un plan referitor la frecvența cu care doriți să beneficiați de serviciile de curățare și obține o imagine în timp real a efectuării acestor servicii. Administratorii înregistrați primesc o înștiințare prin e-mail despre faptul că un anumit vehicul a apelat la acest serviciu și primesc și rapoarte săptămânale în domeniu.

Aflați mai multe despre soluțiile oferite de Shell în privința achitării taxelor de drum europene.

Sistemul Electronic European de Taxare

O soluție unitară care permite plata taxelor de drum în mai multe țări europene cu ajutorul unui singur dispozitiv montat pe bord și un singur contact cu Furnizorul de Servicii. Contactați-ne, iar un reprezentant Shell vă va face o ofertă adaptată nevoilor companiei dvs.

Soluții pentru plata taxelor de drum

Cu ajutorul dispozitivelor asociate cardului dvs. Shell, puteți achita taxele de drum evitând astfel plata în numerar. Toate plățile apar pe aceeași factură, ceea ce simplifică procesul de achitare a taxelor.