Odihnă sigură pentru șoferii dvs. de tir


Acordați șoferilor dvs. posibilitatea odihnei în siguranță!

 • Asigurăm servicii de parcare în toata Europa.

 • Rezervați-vă un loc fie în avans, fie la fața locului; cu ajutorul aplicației noastre puteți face acest lucru oricând și oriunde.

 • Înaintea rezervării, verificați orarul și serviciile oferite.

 • Prin intermediul cardului dvs. Shell, puteți beneficia de toate serviciile noastre.

Vă oferim următoarele avantaje:

 • Efectuați în siguranță munca administrativă necesară!

  Efectuați în siguranță munca administrativă necesară!

  Pentru gestionarea în condiții de calm a afacerilor este indispensabil să aveți certitudinea siguranței șoferilor și vehiculelor dvs. Cu ajutorul posibilităților de parcare oferite de noi, pot fi evitate parcările de nevoie efectuate la marginea drumurilor sau în zonele de parcare mai puțin sigure aflate la marginea șoselelor, diminuând astfel riscul accidentelor și sporind siguranța încărcăturii.

 • Economisiți timp!

  Economisiți timp!

  În rețeaua noastră europeană extinsă puteți găsi repede locul de parcare ce vă convine. De-a lungul traseelor folosite în mod sistematic, puteți rezerva locul de parcare în avans.

 • Control maxim

  Control maxim

  Cu ajutorul cardului dvs. Shell puteți rezolva simplu și comod rezervarea parcărilor pentru vehiculele dvs. Includem toate tranzacțiile în factura dvs. Shell.

 • Bucurați-vă de comoditate

  Bucurați-vă de comoditate

  Folosind serviciile noastre de parcare puteți intra repede și comod în perimetrul locului de parcare și îl și puteți părăsi cu ușurință. Intrarea în parcare și părăsirea acesteia nu necesită bilet separat de parcare.

Aflați mai multe despre soluțiile oferite de Shell în privința achitării taxelor de drum europene.

Sistemul Electronic European de Taxare

O soluție unitară care permite plata taxelor de drum în mai multe țări europene cu ajutorul unui singur dispozitiv montat pe bord și un singur contact cu Furnizorul de Servicii. Contactați-ne, iar un reprezentant Shell vă va face o ofertă adaptată nevoilor companiei dvs.

Soluții pentru plata taxelor de drum

Cu ajutorul dispozitivelor asociate cardului dvs. Shell, puteți achita taxele de drum evitând astfel plata în numerar. Toate plățile apar pe aceeași factură, ceea ce simplifică procesul de achitare a taxelor.