Prin intermediul rețelei noastre, rezervarea este simplă.


Beneficiați de avantajele rezervării facile și a rețelei, care se extinde în permanență!

 • Rețea în dezvoltare rapidă ce cuprinde 430 de stații și se extinde în permanență.

 • Serviciu de curățare a spațiului interior pentru numeroase tipuri de vehicule.

 • Posibilitate facilă de rezervare a unui interval orar prin intermediul interfeței noastre online.

 • Decontare comodă prin intermediul facturii dvs. Shell.

 • Serviciul corespunde standardelor de igienă, de exemplu și sistemului HACCP.

Vă oferim următoarele avantaje:

 • Economisiți timp!

  Economisiți timp!

  Vă puteți rezerva în avans un interval orar prin intermediul interfeței noastre online; astfel opririle necesare spălării tirului pot fi introduse cu ușurință în traseul obișnuit al șoferului, evitând ocolirile și efectuarea orelor suplimentare.

 • Puteți economisi bani

  Puteți economisi bani

  Intervalele de timp dintre două spălări consecutive pot fi monitorizate cu ușurință prin intermediul interfeței online prietenoase cu utilizatorul. Astfel, spălările vor avea loc întotdeauna, când este nevoie de ele, evitându-se cheltuielile inutile.

 • Efectuați în siguranță munca administrativă necesară!

  Efectuați în siguranță munca administrativă necesară!

  Nu trebuie să vă faceți griji că vehiculul dvs. nu corespunde prevederilor referitoare la igienă, fiindcă soluția pe care o punem la dispoziție, vă permite să vă administrați sarcinile cu ușurință și să fiți întotdeauna în posesia celor mai proaspete informații. Factura emisă cu privire la acest serviciu reprezintă totodată și adeverința efectuării curățării certificate, dar puteți accesa adeverința și pe interfața online. În afară de aceasta, puteți descărca cu un singur clic și raportul de înregistrare GMP complet.

 • Control maxim

  Control maxim

  Prin intermediul interfeței online, puteți elabora un plan referitor la frecvența cu care doriți să beneficiați de serviciile de curățare și obține o imagine în timp real a efectuării acestor servicii. Utilizatorii înregistrați primesc o înștiințare prin e-mail despre faptul că un anumit vehicul a apelat la acest serviciu și primesc și rapoarte săptămânale în domeniu.

Aflați mai multe despre soluțiile oferite de Shell în privința achitării taxelor de drum europene.

Sistemul Electronic European de Taxare

O soluție unitară care permite plata taxelor de drum în mai multe țări europene cu ajutorul unui singur dispozitiv montat pe bord și un singur contact cu Furnizorul de Servicii. Contactați-ne, iar un reprezentant Shell vă va face o ofertă adaptată nevoilor companiei dvs.

Soluții pentru plata taxelor de drum

Cu ajutorul dispozitivelor asociate cardului dvs. Shell, puteți achita taxele de drum evitând astfel plata în numerar. Toate plățile apar pe aceeași factură, ceea ce simplifică procesul de achitare a taxelor.