În decursul călătoriilor noastre prin Europa traversăm multe tuneluri și poduri. Acest lucru poate fi deosebit de costisitor – o singură traversare poate costa adesea chiar și mai multe sute de euro – prin urmare, gestionarea eficientă a acestor costuri este de o importanță crucială pentru firma dvs.

Modalități de plată

În cazul majorității tunelurilor și podurilor, taxa de utilizare se poate plăti utilizând cardul Shell: de exemplu, cu ajutorul cardului Fréjus sau a unității Brobizz aflate la bordul vehiculului. Puteți monitoriza aceste cheltuieli la modul cel mai simplu, prin debitarea cardului de carburant Shell cu aceste taxe de utilizare.

 În cazul în care folosiți o unitate aflată la bordul vehiculului, aveți posibilitatea să circulați pe benzile de mare viteză predefinite, putând astfel evita întârzierile mai mari chiar și în perioadele în care traficul este cel mai intens. Cei care traversează în mod regulat aceste tuneluri și poduri, precum și participanții la traficul regional beneficiază adesea de prețuri reduse.

Aflați mai multe despre soluțiile oferite de Shell în privința achitării taxelor de drum europene.

Sistemul Electronic European de Taxare

O soluție unitară care permite plata taxelor de drum în mai multe țări europene cu ajutorul unui singur dispozitiv montat pe bord și un singur contact cu Furnizorul de Servicii. Contactați-ne, iar un reprezentant Shell vă va face o ofertă adaptată nevoilor companiei dvs.

Soluții pentru plata taxelor de drum

Cu ajutorul dispozitivelor asociate cardului dvs. Shell, puteți achita taxele de drum evitând astfel plata în numerar. Toate plățile apar pe aceeași factură, ceea ce simplifică procesul de achitare a taxelor.