În calitate de deținător de card Shell Fleet Solutions, datele dumneavoastră personale vor fi colectate și procesate de Shell. Confidențialitatea acestora este foarte importantă pentru noi, motiv pentru care dorim să vă explicăm ce tip de date cu caracter personal colectăm și cum sunt acestea prelucrate. Puteți obține informații suplimentare din Declarația de Confidențialitate Shell Fleet Solutions (pusă la dispoziție de către angajatorul sau contractantul dvs.) și Notificarea de Confidențialitate Globală Shell – Clienți Comerciali, Furnizori și Partneri disponibilă pe www.shell.com.ro/privacy.

Datele dumneavoastră vor fi colectate exclusiv în măsura în care este necesar pentru ca Shell să poată furniza Serviciile de Fleet Solutions (Soluții pentru Flote). Nu vor fi împărțite cu alte terțe părți, cu excepția furnizorilor de servicii ai Shell care dețin aceasta calitate în baza unor contracte corespunzătoare. Datele nu vor fi prelucrate în scopuri de marketing, cu excepția cazurilor în care am fost autorizați în acest sens.

Datele cu caracter personal colectate și prelucrate de Shell

Dacă nu ați furnizat direct către noi datele dvs personale, le-am obținut de la angajatorul sau contractantul dvs. în vederea furnizării serviciilor noastre. Colectăm următoarele date cu caracter personal: 

 • Nume
 • Adresă, număr de telefon și adresa de e-mail
 • Angajator/ Parte contractantă
 • Număr de card
 • Număr de înmatriculare a vehiculului
 • Informații despre tranzacții: data, suma și locația de achiziție a combustibilului și serviciilor aferente

Utilizarea datelor cu character personal de către Shell

 • În principal, folosim datele cu caracter personal pentru a putea furniza serviciile aferente cardului Shell Fuel Card. În amănunt, prelucrăm datele necesare emiterii cardului de alimentare cu combustibil, înregistrăm orice tranzacție și trimitem facturile pentru combustibilul și serviciile achiziționate către angajatorul dvs/ partea contractantă.
 • De asemenea, prelucrăm datele pentru a preveni și identifica utilizarea ilegală și frauduloasă a serviciilor noastre
 • Putem procesa datele și în vederea îmbunătățirii serviciilor Shell Fuel Card.

Drepturile dumneavoastră

Pentru Shell, protecția datelor dvs este o prioritate. În plus, Shell respectă în furnizarea serviciilor Shell Fleet Solutions, drepturile individuale ale tuturor persoanelor. Aveți dreptul de a accesa Datele dvs Personale colectate prin intermediul Shell Fuel Card precum și dreptul de a solicita modificarea sau ștergerea acestor Date Personale (exclusiv în cazul în care nu mai există legitimitatea scopului comercial de deținere a acestor date).

Contact

 • Pentru informații suplimentare despre modalitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal, , vă rugăm să consultați Declarația de Confidențialitate Shell Fleet Solutions și Notificarea de Confidențialitate Globală Shell, disponibile pe website-ul www.shell.com.ro/privacy
 • Pentru întrebări, contactați Centrul de Relații cu Clienții Shell Fuel Card la adresa de e-mail shellromania@shell.com, sau telefon +40 (800).894.070.

Candidat pentru un loc de muncă

Informații pentru persoanele care solicită să lucreze la Shell sau care participă la un eveniment de recrutare sau parcurg o evaluare alături de Shell.

Client de afaceri, furnizor, partener sau investitor

Informații pentru persoanele care au legături cu clienții noștri de afaceri (B2B), furnizori, parteneri de afaceri, părți interesate și/sau investitori.

Angajat sau fost angajat sau furnizor Shell, sau persoană în întreținerea acestora

Informații pentru persoanele care sunt sau au fost angajați, stagiari sau furnizori individuali, precum și persoanele în întreținerea angajaților Shell.