„Atât clienții noștri globali, cât și cei din România caută să se adapteze la schimbările din piață și apelează tot mai des la noile tehnologii și soluții digitale. Pentru a-i sprijini cât mai eficient în acest demers, Shell valorifică în folosul lor capacitățile sale și know-how-ul global, astfel încât să le poată oferi soluțiile de energie și serviciile de care au nevoie. Ne-am angajat să consolidăm constant relația noastră cu clienții și să răspundem adaptat nevoilor lor”, a spus Patrick Carre, Vice-Președinte Global Commercial Road Transport al Shell.

Operațiunile Shell Commercial Road Transport din România fac parte dintr-o entitate globală a Shell, care se concentrează pe tranziția energetică în segmentul transportatorilor de mare tonaj. Shell și-a asumat un obiectiv foarte ambițios, vizând să devină un lider al furnizării de energie curată. Pentru transportul comercial rutier, această viziune va însemna că Shell își propune să conducă tranziția către utilizarea unor combustibili noi, inclusiv LNG și hidrogen. Compania intenționează să demareze în cel mai scurt timp această tranziție, atât cu clienții săi români, cât și cu alți jucători din piață și vizează o gestionare cât mai eficientă și accelerată a acestui proces. O altă oportunitate cheie identificată de Shell este folosirea tehnologiile digitale prin care să își ajute clienții să crească eficiența operațiunilor lor.

Tranziția către operațiunile directe Shell Commercial Road Transport este gestionată de o echipă dedicată, care s-a angajat să menţină clienţii informaţi în fiecare etapă a acestui proces. Un call center ce asigură răspunsul la orice întrebare privind noile operațiuni comerciale ale companiei Shell este deja disponibil pentru aceştia.

Pentru mai multe informații:

DC Communication
Cecilia Gheorghe
cecilia.gheorghe@dccom.ro
Mobile: 0744171049

Despre Royal Dutch Shell plc

Royal Dutch Shell plc este constituită în Anglia și Țara Galilor, are sediul în Haga și este listată la bursele de valori din Londra, Amsterdam și New York. Companiile Shell au operațiuni în peste 70 de țări și teritorii, derulând afaceri în domenii precum explorarea și producția de petrol și gaze, producția și comercializarea gazelor naturale lichefiate și a gazelor lichide, fabricarea, comercializarea și transportul de produse petroliere și petrochimice și proiecte de energie regenerabilă. Pentru mai multe informații, accesați www.shell.com.