Cardul Shell nu este doar pentru plata carburantului

Cardul de carburant Shell este o soluție de plată pentru toate nevoile dumneavoastră legate de mobilitate. În același timp, Cardul de carburant Shell este poarta de intrare spre cea mai mare rețea de stații de alimentare din Europa și spre o întreagă galaxie de servicii Shell.

Taxe de drum, de poduri și de tuneluri, spălatul camioanelor, recuperare TVA și accize, toate acestea pot fi cumpărate cu un singur card. Toate tranzacțiile vor apărea pe o singură factură în Shell Fleet Hub. În acest fel veți putea monitoriza în fiecare moment cheltuielile flotei dumneavoastră.

Optimizare a timpului dumneavoastră și mai puține griji

Munca de zi cu zi a dumneavoastră și a șoferilor companiei este ușurată la fiecare pas de Cardul de carburant Shell. Iată doar câteva motive pentru care Cardul de Carburant Shell este alegerea corectă pentru flota dumneavoastră:

  • Experiență de peste 50 de ani în afacerea cu carduri de carburant
  • Cardul Shell este cel mai popular card de carburant din Europa și din lume
  • Beneficii de loialitate și prețuri preferențiale la carburanți
  • Securitate îmbunătățită împotriva fraudei și control strict asupra tranzacțiilor

Acesta este doar începutul unei liste lungi de avantaje și beneficii ale Cardului de Carburant Shell. Consultați lista extinsă de avantaje și beneficii ale Cardului Shell.

De ce să alegeți cardul de carburant de la Shell

Indiferent dacă afacerea dvs. este locală sau internațională, avem cardul de carburant perfect pentru nevoile dvs. Suntem atenți la toate detaliile și oferim instrumentele și serviciile care să vă ajute să reduceți costurile operaționale, astfel ca flota dvs. să aibă rezultate mai bune.

De ce să alegi motorina Shell FuelSave

Optimizarea este o parte importantă a oricărei afaceri. Ea poate face diferența dintre succes și eșec, dintre profit și pierdere. Navigăm într-o lume în care cererea crescută pentru transport trebuie armonizată cu responsabilitatea pentru mediul înconjurător. A obține mai mult folosind mai puțin este cheia afacerilor profitabile, care privesc spre viitor.