În 2020, Deloitte estima că implementarea unor tehnologii digitale poate accelera cu 22% progresul companiilor spre ținte de business cum ar fi marginea de profit, sustenabilitatea sau diversitatea forței de muncă. Pandemia COVID-19 a accelerat exponențial digitalizarea companiilor și a schimbat masiv felul în care lucrăm. Astăzi, companiile care folosesc tehnologia în procesele de business sunt într-o poziție foarte bună, cresc organic și pot face proiecții pentru viitor.

În această secțiune

Shell Fleet Hub

Bucurați-vă de controlul complet asupra flotei dvs. oriunde și oricând. Gestionați cardurile Shell și Monitorizați toate tranzacțiile în timp real, de pe orice tip de dispozitiv: PC, laptop, mobil sau tabletă. Descoperiți interfața simplă și avantajele în timp real

API

Un API poate fi comparat cu chelnerul de la restaurant. El preia comenzile clienților, fără ca aceștia să intre în contact cu activitatea frenetică, cu fumul și căldura din bucătărie. Un API vă oferă ce are mai bun un furnizor, într-un mod plăcut, elegant, fără efort și bătăi de cap.