În România, Shell oferă produse și servicii persoanelor juridice care activează în domeniul transportului de mărfuri internațional și național. Cu cardul de carburant Shell puteți alimenta în peste 34 de țări din Europa, în 10.000 de stații Shell și aproape 40.000 de stații partenere.

Strategia Shell la nivel global este să devină o afacere neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2050. Ținta noastră este să fim parteneri ai transformării energetice, să dezvoltăm și să furnizăm soluții energetice din ce în ce mai avansate și mai curate pentru afaceri din ce în ce mai prospere.

În această secțiune

Cine suntem

Începând cu Aprilie 2021, Shell a reluat operarea directă în Romania prin divizia Shell Commercial Road Transport. Suntem o echipă de 70 de profesioniști cu misiunea de a vă ușura și fluidiza procesul de administrare a flotei dumneavoastră de transport rutier.

Ce facem

Administrarea unei flote de transport presupune confruntarea cu multe provocări. De aceea, Shell pune la dispoziția transportatorilor soluții competente și avansate. Consilierea, produsele și serviciile noastre sunt concepute pentru a vă ajuta să vă gestionați cu succes afacerea.

Brand-ul Shell

De peste 100 de ani, numele Shell, emblema noastră care înfățișează o scoică, precum și culorile specifice roșu-galben simbolizează marca Shell, iar odată cu ea, valorile noastre, respectiv calitatea produselor și a serviciilor prestate în întreaga lume.