Posesorii Cardului de Carburant Shell au la dispoziție un set cuprinzător de servicii indispensabile pentru

optimizarea operațiunilor flotelor de transport comercial rutier. Cardul de carburant Shell este partenerul dumneavoastră de drum.

Reţea vastă

Reţea vastă

 • Rețea de stații Shell

  Shell are o rețea proprie de peste 10.000 de stații de alimentare în Europa. Stațiile Shell sunt dispuse strategic în aproape toate țările Europei și de-a lungul principalelor rute comerciale. Aici, puteți alimenta cu motorina Shell FuelSave, unul dintre cei mai avansați carburanți pentru motoarele diesel. Descoperiți detalii despre Shell FuelSave.

 • Facilități la stațiile Shell

  Stațiile noastre dedicate includ benzi cu pompe de mare debit pentru a vă putea asigura rapiditatea în alimentare, precum și zonă pentru parcare și odihnă. Printre facilitățile pentru șoferi de la stațiile de alimentare Shell, includem mâncare și răcoritoare, precum și acces WiFi.

 • Rețea de stații partenere

  În funcție de tipul ales, Cardul de Carburant de la Shell vă dă acces la o rețea vastă de stații de alimentare, atât pe teritoriul României cât și în restul Europei, prin intermediul partenerilor noștri.

  În total, peste 40.000 de stații de alimentare partenere sunt puncte de acceptanță ale Cardului de Carburant Shell.

 • Găsiți stațiile Shell cu Station Locator

  Vă puteți alege rutele, descărca hărți și puteți localiza stațiile de alimentare din apropiere, prin intermediul Station Locator. Descoperă harta stațiilor Shell.

Gestionarea cardurilor

Gestionarea cardurilor

 • Gestionare simplă și flexibilă

  La nevoie, Cardurile de Carburant Shell pot fi blocate, anulate și se pot comanda altele noi. Puteți adăuga grupuri și utilizatori noi, precum și seta limite și alerte pentru activități neobișnuite. Restricțiile pot fi setate la nivel de stație sau la nivel de țară, iar ele pot merge până la restricții pentru anumite categorii de produse. Optimizați costurile, vă personalizați experiența Shell și profitați la maximum de afacerea dumneavoastră.

 • Vizibilitatea și controlul asupra costurilor flotei

  Am creat o platformă online pentru a vă permite să urmăriți, să vizualizați și să salvați în siguranță toate tranzacțiile flotei dumneavoastră. Creșteți eficiența consumului de combustibil cu instrumentele noastre exclusive, atât pe desktop, cât și pe mobil. Shell Fleet Hub vă permite să configurați rapoarte pentru a monitoriza totul, de la consumul de combustibil al flotei la tranzacții și excepții. Puteți să primiți totul prin e-mail în mod regulat.

 • Economii pe care le vedeți imediat

  Pentru unele persoane este doar un card pentru carburant. Pentru noi este ocazia de a economisi bani. Primiți înapoi TVA-ul simplu și rapid, îmbunătățind fluxul de numerar, contribuind astfel la planificarea resurselor și reducerea costurilor administrative. Clienții Cardului de Carburant Shell pot primi TVA-ul rambursat în 14 zile de la data facturării, îmbunătățindu- și fluxul de numerar și planificarea resurselor.

 • Protecție împotriva fraudei

  Shell vă oferă o gamă largă de instrumente pentru a vă ajuta să păstrați lucrurile într-un mod organizat. Blocarea cardului 24/7, alerte de activitate suspectă și o platformă online securizată care păstrează toate tranzacțiile în siguranță. Prevenirea și detectarea fraudelor cu noi poate însemna economii de costuri pentru dvs. Fiecare card de combustibil Shell este protejat de un cod PIN individual al cardului, adăugând un alt nivel de securitate. Fiecare card poate avea în relief un număr de vehicul individual sau numele conducătorului auto.

Serviciu Clienți

Serviciul nostru de relații cu clienții este deschis de Luni până Vineri, între orele 08:30-17:30 și ne puteți contacta la:

Telefon: +40-373788652

Email: serviciiclienti@shell.com

În această secțiune

Cardul Shell

Cu peste 50 de ani de experiență și având una dintre cele mai extinse rețele de stații din lume, acordăm atenție detaliilor care să vă ajute să obțineți o performanță mai bună a flotei.

Securitatea Cardurilor

Ne-am luat angajamentul și ne străduim să garantăm securitatea tranzacțiilor dvs. Descoperiți cum vă ajută cardul de carburant Shell la monitorizarea cheltuielilor legate de flota dvs. și cum contribuie personalul calificat de la stațiile noastre de alimentare la prevenirea abuzurilor. 

Servicii rutiere

Siguranța este atributul cheie al cardului dvs. de carburant Shell. Din această cauză, folosim soluții ușor aplicabile pentru monitorizarea utilizării și pentru alerte, având totodată și echipe separate pentru monitorizarea abuzurilor. Astfel, pe lângă comoditatea utilizării lor, cardurile de carburant vă oferă și liniștea siguranței.