Taxele de drum sunt în vigoare în aproape toate țările din Europa, însă nu există încă un sistem unitar de aplicare și de plată a lor. Plata se face pentru fiecare țară sau tunel, iar o rută poate însemna mai multe facturi de la mai mulți emitenți, care trebuie păstrate de șoferi și predate responsabililor din companie. Acesta poate fi începutul unui coșmar logistic și un factor de stress important pentru șoferii dumneavoastră.

Administrarea unei flote de transport rutier presupune mult mai mult decât asigurarea carburantului pentru camioane. Cardul de Carburant Shell vă poate ajuta și cu plata taxelor de drum. Practic, șoferii dumneavoastră vor putea plăti taxele de drum direct cu Cardul de Carburant Shell, iar aceste costuri se vor regăsi pe factura Shell. Simplu.

Alegeți Cardul de Carburant Shell ca partener de drum și veți avea următoarele beneficii:

  • Centralizarea costurilor cu taxele de drum care se vor regăsi în factura dumneavoastră Shell.
  • Reduceri din prețul taxelor de drum pentru clienți frecvenți, conform regulilor operatorilor de taxe de drum din fiecare țară.
  • Consiliere și suport în procedurile de înregistrare, în cazul în care acestea sunt cerute de operatorii de taxe de drum.
  • Acces la update-urile periodice– extinderea numărului de țări acoperite și noi posibilități de plată a taxelor de drum.

Mai multe informații găsiți în secțiunea Taxe și impozite rutiere

Sistemul Electronic European de Taxare

O soluție unitară care permite plata taxelor de drum în mai multe țări europene cu ajutorul unui singur dispozitiv montat pe bord și un singur contact cu Furnizorul de Servicii. Contactați-ne, iar un reprezentant Shell vă va face o ofertă adaptată nevoilor companiei dvs.

Soluții pentru plata taxelor de drum

Cu ajutorul dispozitivelor asociate cardului dvs. Shell, puteți achita taxele de drum evitând astfel plata în numerar. Toate plățile apar pe aceeași factură, ceea ce simplifică procesul de achitare a taxelor.