Shell Card

Cardul Shell este modalitatea simplă și securizată de plată pentru toate nevoile legate de mobilitate ale flotei dvs. Fie că vorbim de realimentarea cu carburant la prețuri preferențiale sau despre optimizarea costurilor întregii afaceri, Cardul Shell este un aliat puternic.

Taxe de drum

Fiecare țară din Europa are propriul sistem de taxe de drum. Pentru transportatori internaționali care tranzitează mai multe țări și trec prin tuneluri și viaducte, plata pentru toate aceste taxe poate fi un proces greoi. Cu ajutorul Cardului Shell, toate aceste taxe pot fi plătite simplu, iar sumele se vor regăsi pe factura Shell. Fără griji, doar drumuri line!

Recuperare TVA

Orice transportator european are dreptul să-și recupereze unele taxe precum TVA sau accize la motorină. Recuperarea este însă un proces complex și birocratic care necesită angajați specializați. Folosind Cardul Shell, puteți recupera aceste sume rapid și convenabil.

Shell API

API-urile noastre permit oricărei companii să integreze cu ușurință servicii din portofoliul Shell în propriile aplicații. Fie că este vorba de un sistem back-end, un site web sau o aplicație pentru telefonul mobil, vă promitem o integrare perfectă a API-urilor Shell în orice sistem informatic pe care îl folosiți

LNG și BioLNG

LNG emite cu 25% mai puțin CO2 și cu 90% mai puțini poluanți. Cu acești carburanți noi, puteți naviga pe calea net-zero într-un mod care funcționează pentru afacerea dvs. Cu LNG puteți avea o afacere sustenabilă și profitabilă în același timp.

Servicii rutiere

Managerii de flote trebuie permanent să se asigure că flota arată bine și că șoferii și marfa sunt tot timpul în siguranță.Cu Shell Card, aveți acces la o gamă largă de parcări pentru camioane. Oferim, de asemenea, servicii de spălare a camioanelor și de curățare a cisternelor pentru ca flota și afacerea dvs. să strălucească.