Două camioane care se întâlnesc, în mișcare, pe sensurile opuse ale unei autostrăzi. Șoseaua este într-o zonă plană, dar în planul doi se găsește un portal sugerat grafic care continuă drumul într-o zonă alpină.

Beneficiile aparatului unic de taxare

 • Sistem de taxare armonizat și interoperabil la nivelul UE
 • Plata taxelor mult simplificată
 • Mai puține dispozitive la bord
 • Costuri reduse și o diminuarea a sarcinilor administrative

Solicită ofertă

Dispozitivul Shell EETS Box

Dispozitivul Shell EETS Box

Soluția noastră pentru Directiva EETS este dispozitivul Shell EETS Box. Este un dispozitiv on board (OBU) a cărui punere în funcțiune și utilizare sunt foarte facile. Shell EETS Box este un dispozitiv cu înregistrare unică, acoperind în prezent 14 țări. Dispozitivul face actualizări fără fir și vă scutește de complexitățile tehnice ale domeniului. Pe măsură ce mai multe țări se alătură sistemului european de taxare, le vom aduce sub aceeași înregistrare cu acest dispozitiv de bord, dacă aveți nevoie de ele.

Acoperirea oferită de dispozitivul Shell EETS Box

Camion alb care urcă o șosea unduitoare de munte, pe o vreme înnorată.

Acoperire în prezent:

Țări: Austria, Belgia, Franța, Germania, Italia, Portugalia, Spania, Polonia, Danemarca, Suedia, Norvegia, Ungaria, Elveția, Bulgaria și tunelurile Liefkenshoektunnel (BE), Herrentunnel (DE), Warnowtunnel (DE), cărora li se adaugă podurile Storebaelt (DE) și Oresund (SE).

Soluția Shell EETS Box vă permite să parcurgeți aceste țări folosind un singur dispozitiv. În momentul în care țări noi adoptă Directiva EETS, acestea vor fi adăugate imediat rețelei noastre.

Se preconizează pentru anul 2023

Țări: Cehia, Slovacia și Slovenia. Se estimează că aceste țări vor adera în curând la sistemul de taxare european Toll4Europe. Până atunci, puteți plăti taxa de drum cu dispozitivul prestatorului local asociat Cardului Shell sau direct cu Cardul de carburant Shell.

Beneficiile serviciului Shell de plată a taxelor de drum

 • Acoperire largă

  Achitați-vă taxele de drum și taxele pentru traversarea tunelurilor pentru mai mult de 25 de țări. Cu un singur dispozitiv OBU puteți face plata în mai multe țări.

 • Economisiți timp

  Simplificați-vă munca administrativă cu ajutorul unei singure facturi, care cuprinde toate tranzacțiile referitoare la achitarea taxelor de drum. Factura va fi emisă în moneda pe care o alegeți, indiferent de monedele teritoriilor tranzitate.

 • Economisiți bani

  Beneficiați de reduceri la plata taxelor de drum pentru clienți frecvenți și scădeți riscul amenzilor cauzate de neachitarea taxelor de drum.

 • Punere în funcțiune facilă

  Punerea în funcțiune a dispozitivului Shell EETS Box montat la bordul vehiculului este rapidă și facilă, iar înregistrarea va fi efectuată de către experții Shell în taxe de drum.

 • Folosire facilă

  Tehnologia intuitivă și actualizările gratuite facilitează folosirea fără bătăi de cap a dispozitivului de către dumneavoastră și șoferii dumneavoastră.

 • Soluție de viitor

  Sistemul nostru este conceput pentru a evolua în concordanță cu piața EETS în creștere. Noile țări vor fi actualizate automat în regim wireless, atunci când se vor alătura rețelei.

 • Soluție personalizată

  Experții Shell vă vor ajuta să configurați o soluție de taxare europeană care funcționează în acest moment pentru dvs. și este flexibilă atunci când aveți nevoie.

 • Soluție integrată

  Soluția Shell EETS Box de plată a taxelor de drum este integrată cu contul de Card de Carburant Shell. Acesta poate fi folosit pentru cheltuielile cu carburanții dar și pentru cele de altă natură cum ar fi taxele de drum, tuneluri și bacuri, sau parcarea și spălarea camioanelor.

Alte teme care v-ar putea interesa

Soluții pentru plata taxelor de drum

Cu ajutorul dispozitivelor asociate cardului dvs. Shell, puteți achita taxele de drum evitând astfel plata în numerar. Toate plățile apar pe aceeași factură, ceea ce simplifică procesul de achitare a taxelor.

Taxe de drum

Fiecare țară din Europa are sistemul propriu de plată a taxelor de drum. Pentru transportatorii internaționali care tranzitează mai multe țări și traversează tuneluri sau viaducte, plata acestora poate fi o sarcină dificilă. Folosind Cardul de Carburant Shell, se pot plăti toate aceste taxe, iar cheltuielile se vor regăsi pe factura Shell. Fără griji în plus, doar drum întins!