• Folosind Cardul Shell – prin înregistrarea în sistemul SkyToll, puteți opta pentru:
    •  Plata în avans (pre pay) - cu ajutorul dispozitivului Sky Toll, a cărei garanție nu poate fi plătită folosind cardul Shell, ci doar cash sau card bancar. În schimb, dispozitivul se poate încărca cu suma dorită la orice punct de relații cu clienții, folosind Cardul Shell;
    • Plata ulterioară (post pay) – În urma înregistrării, se poate ridica un dispozitiv de la punctele de relații cu clienții. Taxa de drum va fi calculată automat, în funcție de distanța parcursă, ulterior Cardul dvs. Shell va fi debitat și veți primi rapoarte zilnice pentru fiecare vehicul.

Pentru informații sau suport suplimentar, vă rugăm să contactați dep, nostru Taxe de drum la numărul de telefon +40-373788653 sau la adresa de e-mail taxededrum@shell.com

Mai multe informații găsiți în secțiunea Taxe și impozite rutiere

Slovenia

Permite plata taxei de drum prin intermediul aparatului local DarsGO, folosindu-se cardul Shell, cu care este posibilă și plata taxei de achiziție.

Bulgaria

Plata taxelor de drum se poate face simplu și rapid, folosindu-se dispozitivul Toll4Europe căruia i se adaugă dispozitivul RIA sau plata prin Cardul Shell.