• Dispozitivul Toll4Europe, cu cea mai largă acoperire din Europa
  • Sistemul HU-GO – un sistem care utilizează tehnologia GPS pe baza distanței parcurse sau tichetului de tranzit și permite următoarele metode de plată:
  • Plata post-pay - clienții înregistrați pe platforma HU-GO pot achita taxa de drum din contul de client doar prin intermediul aparatelor de taxare.
  • Plata pre-pay -  acceptanța cardurilor de combustibil pentru încărcarea pre-pay a soldului de OBU nu mai este o soluție acceptată de NUSZ, începând cu 01 ianuarie 2024. Top-up-ul se poate realiza exclusiv prin card bancar sau transfer bancar.

Dacă folosiți dispozitivele HU-GO pentru a plăti taxa în Ungaria, vă sfătuim să comandați un dispozitiv Toll4Europe, care vă oferă posibilitatea de plată post-pay a taxei de drum în Ungaria.

Mai multe informații găsiți în secțiunea Taxe și impozite rutiere

Austria

Sistemul austriac de taxare numit “GO” este obligatoriu pentru toate vehiculele a căror masă totală admisă depășește 3,5 tone. Dispozitivul obligatoriu numit GO BOX măsoară distanța parcursă, iar plata taxelor de drum se poate face folosind dispozitivele: Toll4Europe, Telepass SAT și Toll2GO

Belgia

În Belgia, taxa de drum se aplică tuturor autovehiculelor de transport marfă cu masa totală admisă peste 3,5 tone. Achitarea taxei se face cu unități aflate la bordul vehiculelor, dintre care recomandăm câteva.