• Dispozitivul Toll4Europe, cu cea mai largă acoperire din Europa
  • Sistemul HU-GO – un sistem care utilizează tehnologia GPS pe baza distanței parcurse sau tichetului de tranzit și permite următoarele metode de plată:
    • Plata post-pay - clienții înregistrați pe site-ul Hu-go.hu, pot încărca contul care va fi debitat la fiecare traversare sau prin sistem OBU instalat la bordul vehiculului.
    • Plata pre-pay - clienții neînregistrați pot folosi tichet de tranzit sau plata ulterioară direct cu cardul Shell, la stațiile Shell sau direct la partenerii Shell de la granițe. Achiziționarea tichetului se poate face online sau de la punctele de vânzare speciale. Mai multe detalii aici: Taxare rutieră electronică HU-GO

Mai multe informații găsiți în secțiunea Taxe și impozite rutiere

Austria

Sistemul austriac de taxare numit “GO” este obligatoriu pentru toate vehiculele a căror masă totală admisă depășește 3,5 tone. Dispozitivul obligatoriu numit GO BOX măsoară distanța parcursă, iar plata taxelor de drum se poate face folosind dispozitivele: Toll4Europe, Telepass SAT și Toll2GO

Belgia

În Belgia, taxa de drum se aplică tuturor autovehiculelor de transport marfă cu masa totală admisă peste 3,5 tone. Achitarea taxei se face cu unități aflate la bordul vehiculelor, dintre care recomandăm câteva.