Unul dintre principalele motive pentru care ne-am reluat activitatea în România este contactul nemijlocit cu partenerii noștri de afaceri din țară. Oferim produse, servicii și soluții tehnologice care vă vor ajuta in administrarea afacerii dvs.

Folosind serviciile și produsele Shell, afacerea dumneavoastră se poziționează ferm în peisajul concurențial al firmelor de transport rutier. Oferim consiliere pentru găsirea și personalizarea celor mai bune soluții pentru clienții noștri.

Succesul Shell de peste un secol este datorat abilității noastre de a ne transforma și a ne adapta nevoilor dinamice ale clienților noștri. Vrem să arătăm nemijlocit acest lucru clienților noștri din România. Tranziția energetică este o perioadă plină de provocări care însă devin gestionabile când sunt abordate alături de un partener puternic.

Ne vom concentra să navigăm împreună cu brio perioada tranziției energetice și să furnizăm mixul corect de combustibili și carburanți din ce în ce mai curați de care vom avea nevoie în viitor. În același timp, vom furniza necesarul de carburanți fosili de ultimă generație de care societatea va avea nevoie încă o perioadă.

Avantaje Card Shell

Avantaje Card Shell

  • Rețea extinsă în Europa
  • Carburanți de înaltă calitate
  • Soluții pentru plata taxelor de drum
  • Recuperare de TVA și acciză
  • Customer service 24/7
  • Platformă digitală pentru gestionarea cardurilor
  • Servicii de asistență rutieră, parcare, spălătorie

Valorile noastre

Valorile noastre fundamentale sunt onestitatea, integritatea și respectul pentru oameni. Încurajăm fiecare angajat și contractant care lucrează cu sau pentru Shell să le respecte. Credem, deasemenea, în deschidere, încredere, lucru în echipă și profesionalism. Ne mândrim cu ce facem.

Cine suntem

Începând cu Aprilie 2021, Shell a reluat operarea directă în Romania prin divizia Shell Commercial Road Transport. Suntem o echipă de 70 de profesioniști cu misiunea de a vă ușura și fluidiza procesul de administrare a flotei dumneavoastră de transport rutier.