Pe piața locală, Shell își valorifică experiența globală în folosul transportatorilor din România și le propune un mix de soluții energetice și tehnologice moderne, de care aceștia au nevoie. Cu 70 de profesioniști dedicați, echipa Shell România este la dispoziția transportatorilor pentru ca afacerile să fie din ce în ce mai moderne, mai sigure și mai curate.

Colectivul de profesioniști Shell din România se împarte în:

  • O echipă experimentată de vânzări și consiliere care acoperă toată România
  • Serviciu suport clienți telefonic și pe email, 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână
  • Departament special pentru taxe de drum și recuperare TVA și accize
  • Credit
  • Marketing

Istoria Shell

Aproape 200 de ani s-au scurs de când Marcus Samuel, un vânzător de antichități din Londra, a decis să introducă scoici decorative în portofoliul său. Ideea a fost atât de bună și în linie cu cerințele de design interior ale vremii, încât antreprenorul a început să importe scoici din Orientul Îndepărtat. Afacerea de succes a fost continuată de fii săi, care au început să exporte petrol. În 1897, ei și-au redenumit compania în Shell Transport and Trading Company și au construit prima rafinărie. După 125 de ani de istorie oficială, în 2021, gigantul Shell producea 3.7 milioane de barili de petrol zilnic, 6,5 milioane de tone de GNL anual, avea acțiuni la 10 rafinării de pe tot Globul și angaja mai mult 80.000 de persoane în peste 70 de țări.

Mai multe in Despre Noi

Valorile noastre

Valorile noastre fundamentale sunt onestitatea, integritatea și respectul pentru oameni. Încurajăm fiecare angajat și contractant care lucrează cu sau pentru Shell să le respecte. Credem, deasemenea, în deschidere, încredere, lucru în echipă și profesionalism. Ne mândrim cu ce facem.

Ce facem

Administrarea unei flote de transport presupune confruntarea cu multe provocări. De aceea, Shell pune la dispoziția transportatorilor soluții competente și avansate. Consilierea, produsele și serviciile noastre sunt concepute pentru a vă ajuta să vă gestionați cu succes afacerea.