Respect

Respect

Fiecare membru al echipei noastre are șansa să se dezvolte și să evolueze, indiferent de gen, etnie sau alte diferențe.

Onestitate

Onestitate

Echipa Shell și partenerii noștri sunt încurajați să își exprime opiniile și să îi încurajeze pe cei care acționează corect.

Integritate

Integritate

Prin adoptarea politicilor și regulilor Shell, îi responsabilizăm pe angajații și partenerii noștri de afaceri să poată spune „nu”.

how we conduct our business

Cum ne desfășurăm activitatea

Principiile generale Shell sunt esențiale pentru modul în care ne desfășurăm activitatea, iar respectarea lor este vitală pentru menținerea succesului nostru. Lucrăm în fiecare zi să ne ridicăm la înălțimea valorilor noastre fundamentale, precum: onestitate, integritate și respect pentru oameni. Principiile noastre de afaceri se bazează pe aceste valori. Ele promovează încrederea, deschiderea, munca în echipă și profesionalism, precum și mândria pentru ceea ce facem și pentru modul în care ne desfășurăm activitatea.

Am fost una dintre primele companii globale care și-au afirmat și și-au făcut publice convingerile, prin publicarea Principiilor noastre generale de afaceri din 1976. Ca parte a acestor principii, ne angajăm să contribuim la dezvoltarea durabilă, echilibrând interesele pe termen scurt și lung și integrând aspectele economice, de mediu și sociale în procesul nostru decizional. Toți prestatorii de servicii și angajații Shell, inclusiv cei din societățile mixte pe care le operăm, trebuie să înțeleagă și să acționeze în permanență conform Principiilor noastre de afaceri.

Întâlnire între colegi de birou tineri și vibranți care are loc într-o sală modernă. Fiecare participant are un laptop, o tabletă sau grafice pregătite

Ce așteptăm de la echipa noastră

Codul nostru de conduită sprijină fiecare angajat, personal contractual și contractant care lucrează pentru sau în numele Shell. Acesta stabilește comportamentele așteptate ale angajaților noștri și modul în care aceștia se raportează la principiile noastre de afaceri și la valorile noastre de bază.

Manualul nostru de etică și conformitate se bazează pe principiile generale de afaceri Shell și pe Codul de conduită Shell pentru a oferi sfaturi practice despre cum să respectați legile și reglementările și cum să vă raportați la clienți Shell, comunități și colegi.

Diversity and Inclusion at Shell

Diversitatea în Shell

Pornind de la valorile noastre fundamentale, ne dorim să susținem o cultură a diversității, în care toată lumea se simte respectată și apreciată, de la angajați și până la clienții și partenerii noștri. Diversitatea este unul dintre elementele centrale ale modului în care ne desfășurăm activitatea

Suntem dedicați atragerii, dezvoltării și menținerii unei forțe de muncă diverse și talentate. Abundența perspectivelor ne ajută să creăm conexiuni puternice oriunde operăm.

Cultivăm diversitatea printr-o gamă largă de programe și activități. Acestea includ planuri locale și globale pentru persoanele înzestrate, prin care ne asigurăm că cei mai talentați oameni ai noștri au ocazia de a evolua indiferent de gen, etnie sau alte diferențe. De asemenea, oferim o serie de programe de dezvoltare și de conștientizare pentru angajați și pentru conducere, precum și inițiative de mentorat și programe dedicate.

Mai multe despre noi

Cine suntem

Începând cu Aprilie 2021, Shell a reluat operarea directă în Romania prin divizia Shell Commercial Road Transport. Suntem o echipă de 70 de profesioniști cu misiunea de a vă ușura și fluidiza procesul de administrare a flotei dumneavoastră de transport rutier.

Ce facem

Administrarea unei flote de transport presupune confruntarea cu multe provocări. De aceea, Shell pune la dispoziția transportatorilor soluții competente și avansate. Consilierea, produsele și serviciile noastre sunt concepute pentru a vă ajuta să vă gestionați cu succes afacerea.